Mariusz1979 Opublikowano 30 Stycznia 2017 Opublikowano 30 Stycznia 2017 Jak wyczyścić listę "Ostatnie aplikacje"?MIUI 7.1.5Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka
0 mrosi Opublikowano 30 Stycznia 2017 Opublikowano 30 Stycznia 2017 Czy tylko ja widzę przycisk "Edycja"...? Ech...
0 Mariusz1979 Opublikowano 31 Stycznia 2017 Autor Opublikowano 31 Stycznia 2017 Edycja to ukrycie niektórych aplikacji. Chcę, żeby ta lista była pusta. Zawsze po instalacji nowego ROMu jest czysta. Czy jedyne wyjście to czyszczenie cache Dalvik?Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka
0 mrosi Opublikowano 31 Stycznia 2017 Opublikowano 31 Stycznia 2017 17 minut temu, Mariusz1979 napisał: Edycja to ukrycie niektórych aplikacji. Chcę, żeby ta lista była pusta. Zawsze po instalacji nowego ROMu jest czysta. Czy jedyne wyjście to czyszczenie cache Dalvik? Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka Ukryte czy usunięte, jeśli nie ma ich na liście, to jest jakaś różnica? Aplikacje pozostają w systemie. "Szukajka" jest systemowa, więc ma dostęp do tychże aplikacji. Oczywistym jest zatem, że można w niej tylko ukryć te aplikacje, bo usunięcie musiałoby się wiązać z usunięciem z systemu. Rozumiesz?
0 mariusz.ur Opublikowano 1 Lutego 2017 Opublikowano 1 Lutego 2017 (edytowane) 9 godzin temu, Mariusz1979 napisał: Edycja to ukrycie niektórych aplikacji. Chcę, żeby ta lista była pusta. Zawsze po instalacji nowego ROMu jest czysta. Czy jedyne wyjście to czyszczenie cache Dalvik? Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka Przecież masz jak wyłączyć weświetlanie ostatnich aplikacji Ustawienia>systemowe>szukaj>ostatnie aplikacje>wyłącz Lub zwyczajnie klikasz na wyszukiwarkę , przytrzymujesz dłużej przycisk menu i masz ustawienia ostatnie aplikacje Edytowane 1 Lutego 2017 przez mariusz.ur
0 Mariusz1979 Opublikowano 1 Lutego 2017 Autor Opublikowano 1 Lutego 2017 Dobra, dzięki. Poradziłem sobie: wyczyściłem dane aplikacji Quicksearchbox za pomocą SD Maid.Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka
0 mrosi Opublikowano 1 Lutego 2017 Opublikowano 1 Lutego 2017 Problem zgłoszony w temacie został rozwiązany, a wątek zamknięty.
Pytanie
Mariusz1979
Jak wyczyścić listę "Ostatnie aplikacje"?
MIUI 7.1.5
Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi