wales Opublikowano 29 Stycznia 2017 Opublikowano 29 Stycznia 2017 Czołem,Mam problem właśnie taki jak w temacie. Biegając z Endomondo telefon gubi GPS w momencie wygaszenia ekranu. Sama aplikacja ma kłódkę a w ustawieniach mam wyłączone oszczędzanie baterii i ustawiona najwyższą dokładność lokalizacji. Jakieś pomysły co zrobić?Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka
Vlateral Opublikowano 29 Stycznia 2017 Opublikowano 29 Stycznia 2017 Spróbuj wejsc w Ustawienia--->Uprawnienia---->Autostart . spróbuj tam pokombinowac i daj znać czy pomoglo.Wysłane z mojego MI 5s przy użyciu Tapatalka
wales Opublikowano 29 Stycznia 2017 Autor Opublikowano 29 Stycznia 2017 W ustawieniach zmienione później pobiegam i dam znać Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka
mariusz.ur Opublikowano 29 Stycznia 2017 Opublikowano 29 Stycznia 2017 Żadne kłódki ani autostarty nie są potrzebne do prawidłowego działania aplikacji. Wejdź w ustawienia/bateria i wydajność/oszczędzanie baterii/wybierz aplikację 1
wales Opublikowano 6 Lutego 2017 Autor Opublikowano 6 Lutego 2017 Teraz działa już wszystko bez zarzutu. Dzięki za pomoc.Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka
luki! Opublikowano 6 Lutego 2017 Opublikowano 6 Lutego 2017 Problem zgłoszony w temacie został rozwiązany, a wątek zamknięty.
ZduneX25 Opublikowano 6 Lutego 2017 Opublikowano 6 Lutego 2017 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi