Akihito Opublikowano 26 Stycznia 2017 Opublikowano 26 Stycznia 2017 Witam wszystkich, moja usterka związana z randomowymi resetami i bootlopami jest spowodowana guzikiem zasilania. Od kiedy go nie używam to telefon resetuje się czasem jak przypadkowo zachaczę o guzik. Moje pytanie jest taki gdzie wymienię to najszybciej i nie przepłacając. Nie chce być bez telefonu przez tydzień i płacić niepotrzebnie za kuriera. Dzowniłem do mixiao.pl/ 150 zł za naprawę + kuriera. Może ktoś wie czy jest ta wymiana skomplikowana ? Bo części nie są drogie pytanie na ile muszę rozebrać mojego Mi4 . Moje poszukiwanie tutoirali po youtubie niestety nie pokazało mi ja zrobić to na mi4. Tak więc czekam na propozycje serwisów czy odpowiedzi jak wygląda wymiania takiej listwy ?
Marczi71 Opublikowano 31 Marca 2017 Opublikowano 31 Marca 2017 Podbiję temat, mam ten sam problem z przyciskiem power, reaguje nawet na "puknięcie" bez wciskania.@Acid wykonujesz takie naprawy? Czy z takmi pytaniami bezpośrednio przez MiCenter?
BlackSkill Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Jeżeli macie umiejętności w takich zabawach przeczyście przyciski od środka mi pomogło
Marczi71 Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Opublikowano 23 Kwietnia 2017 A ja mogę śmiało polecić MiCenter w tym temacie, szybko, profesjonalnie, pewnie i do tego w bardzo przystępnej cenie. Przy okazji dodam, że po wizycie w serwisie telefon przestał się ciągle ponownie uruchamiać
Rekomendowane odpowiedzi