tor Posted August 19, 2017 Share Posted August 19, 2017 @Findfox Kamera to jest jedyne co mnie wkurza w tych systemach, a jeszcze bardziej to że tyle czasu jeszcze sobie z tym nie poradzili Link to comment Share on other sites More sharing options...
fredek Posted August 19, 2017 Share Posted August 19, 2017 @tor: dzięki za info o AEX, muszę sobie kiedyś potestować Co do weekly w RR to wiem, że nie ma problemu z wgraniem na official ale nie jest dla mnie jasne czy po wyjściu następnej wersji official uda się ją wgrać bez problemu na weekly czy skończy się na factory reset. W dawnym CM np. na stable zawsze można było wgrać nightly ale odwrotnie już nie bo to były osobne linie software. Także pytanie jak to jest z tym weekly w RR i czym się różni od official? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Findfox Posted August 20, 2017 Share Posted August 20, 2017 (edited) 6 godzin temu, fredek napisał: akże pytanie jak to jest z tym weekly w RR i czym się różni od official? Mi się wydaje że jest tak samo jak z miui. Official to stable a wekkle to jest miui beta więc z tego wynika ze, na official można zainstalować weekle ale na weekle nie można zainstalować official to zapewne nie działa wstecz. Edited August 20, 2017 by Findfox Link to comment Share on other sites More sharing options...
tor Posted August 20, 2017 Share Posted August 20, 2017 @fredek @Findfox Moim zdaniem nie jest w tym przypadku jak w CM, tam była potężna, dopracowana, zautomatyzowana machina z jasnym odróżnieniem stable od weekly. W RR z tego co widzę w konstrukcji zupełnie niczym się nie różnią poza nazwą, nie ma tu z resztą absolutnie żadnego wsparcia OTA puki co...obawiam się też, że zbyt długo ten official nie pożyje. Obym się mylił. Zrobiłem paczkę, która automatycznie podmienia kamerę w RR na stabilną, dobrze działającą. W nocy przy oświetleniu samą diodą zdjęcia i filmy były ok. Instalacja przez TWRP bez wipe: http://www24.zippyshare.com/v/mPuifQRD/file.html Na zdjęciach poniżej pokazuję tylko o którą kamerę chodzi. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fredek Posted August 20, 2017 Share Posted August 20, 2017 @tor pewne masz rację co do weekly, zobaczymy co to będzie dalej, wgrałem tą nową wersję weekly i testuję. Z tego co widzę, bt nadal nie poprawili. Problem z BT jest taki, że po restarcie zmienia się adres BT telefonu co wymusza powtórne sparowanie urządzeń. Dzięki za kamerkę next mod7, wgrałem i wygląda, że jest lepsza od snap kamerki Link to comment Share on other sites More sharing options...
fredek Posted August 20, 2017 Share Posted August 20, 2017 Dnia 15.08.2017 o 08:33, tor napisał: * Trzeba chyba założyć osobny temat.. Już jest 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts