kapa Opublikowano 25 Stycznia 2017 Opublikowano 25 Stycznia 2017 Dobry wieczór. To mój drugi dzień z xiaomi. Zauwazylam ze bardzo czesto w wielu aplikacjach mam problem z zezwoleniem na lokalizacje, zdjecia, kontakty. Tak naprawde zalezy co dana aplikacji potrzebuje.Wszystkie uprawnienia mam wlaczone w ustawieniach aplikacji. Gdy wyswietla sie komunikat z prosba o zezwolenie nie mozna w ogole wcisnąć zezwol. Najbardziej uporczywy jest problem z plikami pdf czy doc bo nie moge otworzyc nigdzie. Jakiej porady?
mrosi Opublikowano 25 Stycznia 2017 Opublikowano 25 Stycznia 2017 2 godziny temu, kapa napisał: Dobry wieczór. To mój drugi dzień z xiaomi. Zauwazylam ze bardzo czesto w wielu aplikacjach mam problem z zezwoleniem na lokalizacje, zdjecia, kontakty. Tak naprawde zalezy co dana aplikacji potrzebuje.Wszystkie uprawnienia mam wlaczone w ustawieniach aplikacji. Gdy wyswietla sie komunikat z prosba o zezwolenie nie mozna w ogole wcisnąć zezwol. Najbardziej uporczywy jest problem z plikami pdf czy doc bo nie moge otworzyc nigdzie. Jakiej porady? Jaki system?
fredek Opublikowano 27 Stycznia 2017 Opublikowano 27 Stycznia 2017 Dnia 25.01.2017 o 20:28, kapa napisał: Jakiej porady? Ustawienia -> Zainstalowane -> Documents <- kliknij na dole włącz, potem uruchom aplikację, która ma problem z dostępem do pamięci i daj jej zezwolenie do zapisu na karcie SD
Konsta Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Opublikowano 31 Sierpnia 2017 (edytowane) Witam. Każda nowo pobrana lub dawno nie używana aplikacja, przy starcie prosi o uprawnienia do wyświetlenia nad innymi, gdy chcę dać im to uprawnienie, przycisk jest zablokowany a aplikacja nie działa. Dodatkowo, niektóre wyłączają się po chwili i wyświetla się komunikat: "Aplikacja nie mogła uzyskać dostępu do INFORMACJI O URZĄDZENIU". Co robić? Zaczęło się to dziać po aktualizacji do nowego MIUI 8. Edytowane 31 Sierpnia 2017 przez Konsta Dodatkowa informacja
Findfox Opublikowano 1 Września 2017 Opublikowano 1 Września 2017 Też tak miałem nie można kliknąć zezwól. Wgraj xiaomi.eu tu tego nie doświadczyłem.
Rekomendowane odpowiedzi