Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja w piąteczek dostaje MIUI v5 4.4, dzięki Z25 :) za propsy na en.miui.com

Jest tak jak pisałem dostane wcześniej niż telefony xiaomi MI3/MI2.

Dziwna polityka firmy...

Opublikowano
Tak jest, jutro ruszamy z testami miui na Nexusa 5, ale mam przeczucie ze dostaniemy bardzo stabilny ROM :-)

Nie wiem i tak go wrzucę jako second rom, piszą że wiele rzeczy nie działa.

Opublikowano

Początek url każdy rom u nich ma taki sam, ważna jest nazwa pliku zip zawierająca cześć md5, możesz sobie złożyć całe url i użyć torrenta, pobiera sto razy szybciej z chińskich serwerów.

Opublikowano
Masz multilang? Wez podrzuc na private xD no ja siedze na en.

Moze masz gaapsy?

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk now Free

Wszystko jest.

Rom podeślę, ale jeszcze nie teraz. Może w weekend.

Opublikowano
MIUI na 4.4 wspiera przezroczysty navbar i statusbar w aplikacjach??

Wysłane z mojego Nexus 4 przy użyciu Tapatalka

W kolejnych wersjach z pewnością.

Tapatalk/Nexus5

Opublikowano

Zobaczymy:/ A powiadomienia da się po prostu przesuwając paluchem w dół rozwinąć czy dalej dwoma trzeba??

Wysłane z mojego Nexus 4 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

A może chińczycy szykują nam niespodziankę?

Teraz wypuszczają bety wersji V5 na bazie adka 4.4 na inne urządzenia, a w sekrecie szykują V6 na 4.4 dla urządzeń Xiaomi i nagle bez ostrzeżenia wypuszczą ją i nas wszystkich zaskoczą? :D

Opublikowano

No nie wiem. Raczej wtedy testowaliby v6. Zawsze robią te wewnętrzne beta testy.

Wydaje mi się że oni to robią etapami (jeśli założyć że v6 będzie nie tylko na tablety). Czyli najpierw zmienić bazę, a potem interfejs czyli wersję MIUI.

Wysłane z MI3

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

No i mamy potwierdzenie, ze kiedyś v6 będzie, musi skoro administracja o nim wspomina.

Xiaomi New Product Launch Event

Can you guess what the new product is to be released?
Mi3S, MiPad, New Xiaomi TV, or MIUI V6?
Opublikowano

Poprzednio sonda na ich forum uwzględniała też router i mi boxa. I właśnie je pokazali. Tym razem jest już tylko mi3s, mi pad, miui v6 i mi tv. :smile:  Też obstawiam premierę mi3s (może nawet z domyślnie wgranym miui v6), ale po cichu liczę też na mi pada. 

Opublikowano

Wrzucili zdjęcie z nadchodzącego eventu:

103739uyitm2tjym29e2t3.jpg

Cóż może to być MiPad, Mi3 albo MIUIv6, bo interfejs kamery jest inny.

Ale te logo MI na dole i białe pasy obok screena pasują mi chyba najbardziej na wyświetlenie na MiTV.

Opublikowano

Przecież widać, że jest to 'obrazek' z galerii wyświetlany przez MiTV (badź MiPada), jeżeli nie wiesz to urządzenia xiaomi można dowolnie parować.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...