pradek Opublikowano 22 Stycznia 2017 Opublikowano 22 Stycznia 2017 Zamówiłem od Goldwaya Redmi 4, ma wgranego miui global 8.0.3.0.0 stabilną. Od samego początku jest taki problem ze telefon kilka razy dziennie sam się resetuje. Napisałem do sprzedawcy i sugeruje abym zmienił system ale dostałem odmowę na odblokowanie od Xiaomi, macie jakiś pomysł na to? Czy ktoś ma taki sam problem?
XiaoRén Opublikowano 22 Stycznia 2017 Opublikowano 22 Stycznia 2017 Czy na pewno masz zablokowany bootloader? P.S. Zakładaj następnym razem temat w dobrym miejscu.
pradek Opublikowano 22 Stycznia 2017 Autor Opublikowano 22 Stycznia 2017 1 minutę temu, XiaoRén napisał: Czy na pewno masz zablokowany bootloader? P.S. Zakładaj następnym razem temat w dobrym miejscu. a jak to sprawdzić? P.S. z pośpiechu, zauważyłem po wszystkim, wybacz
XiaoRén Opublikowano 22 Stycznia 2017 Opublikowano 22 Stycznia 2017 https://miuipolska.pl/?faqs=jak-sprawdzic-status-bootloadera
pradek Opublikowano 22 Stycznia 2017 Autor Opublikowano 22 Stycznia 2017 17 minut temu, XiaoRén napisał: https://miuipolska.pl/?faqs=jak-sprawdzic-status-bootloadera Device unlocked: false czyli mam zablokowany
XiaoRén Opublikowano 22 Stycznia 2017 Opublikowano 22 Stycznia 2017 Skoro otrzymałeś odmowę, musisz czekać miesiąc na powtórzenie próby. Im wyższy masz poziom na forum mi, tym większa szansa, że dostaniesz pozwolenie.Masz syfmiui i raczej jedyna rada, jaką dostaniesz, to zmiana softu. Niestety, zablokowanym bootloaderem tego nie zrobisz.Możesz założyć sobie drugie konto na forum Xiaomi i wbijać poziomy. To jak zależy ci na czasie, możesz też wbijać je na twoim pierwszym koncie. Zwykle, robi się to przez wpisywanie postów typu 'ok thanks'. Pod każdym tematem.Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
pradek Opublikowano 22 Stycznia 2017 Autor Opublikowano 22 Stycznia 2017 To muszę czekać bo widzę ze numeru tel tego samego nie mogę przypisać ;/ dzięki za pomoc
joljol Opublikowano 22 Stycznia 2017 Opublikowano 22 Stycznia 2017 To podaj numer siostry brata albo zamów sobie darmowy starter przez neta - chyba heyah, virgin rozdają startery. Alpo poświeć 5 zł i kup starter w sklepie
mrosi Opublikowano 22 Stycznia 2017 Opublikowano 22 Stycznia 2017 Problem zgłoszony w temacie został rozwiązany, a wątek zamknięty.
Rekomendowane odpowiedzi