zokdennis Opublikowano 18 Stycznia 2017 Opublikowano 18 Stycznia 2017 Witam pisze z pewnym problem z , którym zmagam się w swoim Xiaomi Redmi Pro a mianowicie , gdy uzywam dualsim 1) karta na połączenia 2) internet mam problem z wejściem w SMS . Po prostu minimalizuje ja . W ustawieniach jest taka opcja jak zainstalowane aplikacje wchodze w nią potem SMS i mam do wyboru dwie karty SIM . Ustawiam je na aktywne i wszystko smiga , lecz po jakimś czasie znowu jest ten problem i od nowa wchodze w ustawienia i patrzę pisze offline i po chwili zmienia się na aktywne i działa jakieś pomysły ??Wysłane z mojego Redmi Pro przy użyciu Tapatalka
tpawel Opublikowano 18 Stycznia 2017 Opublikowano 18 Stycznia 2017 Jaki ROM?Wysłane z mojego Redmi Pro przy użyciu Tapatalka
zokdennis Opublikowano 18 Stycznia 2017 Autor Opublikowano 18 Stycznia 2017 Wysłane z mojego Redmi Pro przy użyciu Tapatalka
sp4ubw Opublikowano 18 Stycznia 2017 Opublikowano 18 Stycznia 2017 Zmień na normalny i problem ustąpi. 1
zokdennis Opublikowano 19 Stycznia 2017 Autor Opublikowano 19 Stycznia 2017 Na normalny ?? ROM ?? Wysłane z mojego Redmi Pro przy użyciu Tapatalka
wojtekmarchewka Opublikowano 19 Stycznia 2017 Opublikowano 19 Stycznia 2017 1 godzinę temu, zokdennis napisał: Na normalny ?? ROM ?? Koledze chodziło o jedyny i słuszny ROM jakim jest Miui.eu. Twój Global (na Redmi Pro nie ma oficjalnego Globala) jest syfiastym chińskim romem z nałożonymi tłumaczeniami, w tym polski. Niestety zawierający masę błędów, oraz nie działających w pełni funkcji, lub niedziałających w ogóle, jak przejść na Miui.eu, znajdziesz tu na forum i w tym dziale. 2
zokdennis Opublikowano 19 Stycznia 2017 Autor Opublikowano 19 Stycznia 2017 Super bardzo dziękuje Wysłane z mojego Redmi Pro przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi