Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

chciałem zrobić aktualizacje z 6,12,29 na 7,1,12 i nie mogę przenieść spakowaneg pliku na telefon. w trakcie kopiowania wszystko idzie normalnie (powoli przesówa się postęp)pokazuje że zostało np.11min. i nagle robi się 0 i pokazuje że plik jest przeniesiony. niestety podczas aktualizacji przez TWRP 3,0,2 wyskakują jakieś błędy. po powrocie do systemu mam 6,12,29 i brak roota. na nowo wgrałem twrp i supersu i root wraca. próbowałem na innym kompie i inny plik zip ale nic to nie dało. trochę to opisałem zagmatwanie ale może mimo to dacie radę pomóc :)

Opublikowano

aktualizacja zrobiona .dzięki majdan12 wgrałem na kartę z innego czytnika.aktualizacja nic nie dała. zmieniłem twrp na starszą wersję i dalej to samo 

Opublikowano (edytowane)

plik zip na komputerze waży tyle samo .skopiowany na kartę w telefonie , ale przy instalacji zip w twrp wyskakuje błąd. plik nagrany na kartę z innego nośnika instaluje poprawnie. 

zmieniłem kernel na radeon i bez zmian. no to chyba coś z twrp, ale wgrałem na nowo i dalej lipa.

Edytowane przez mruczek66
Opublikowano

Posty edytujemy.

Spróbuj ponownie pobrać plik - może tutaj jest problem. Napisz również jaki błąd wyskakuje. Być może dotyczy czegoś innego.

Opublikowano (edytowane)

wszystkie pliki zip wgrywane bezpośrednio na telefon są wadliwe. 

Redmi2

polecił mi żeby wgrywać z innego czytnika i to jest skuteczne. pliki zip instaluję teraz z pena przez otg.

Edytowane przez mruczek66
  • mrosi zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...