Skocz do zawartości

Widgety pogodowe zawieszaja sie - zegarek, MIUI Polska

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chodzi o to, ze przetestowalem juz widgeta pogodowego xperia, teraz mam Weather&Clock widget (Devexpert.net) i nie wiem czemu ale po wylaczeniu blokady ekranu nie zawsze zegar jest odswiezany. Mowie tu o zegarze glownym, a nie tym kiedy aktualizacja pogody zostala zrobiona. Pomyslalem, ze moze chodzi o to, ze aplikacja jest zamykana, wiec zablokowalem ja klodka. A mimo tego, nie zawsze ale zdarza sie, ze zegar zwiesza sie. Na gornym pasku mam aktualana godzine, a na widgetowym zegar stoi. Natomiast ikonka z najblizszym budzikiem pokazuje wtedy 0:00.

Dlaczego tak sie dzieje? I czy mozecie polecic jakies inne lepsze widgety pogodowe z zegarem, ktore dzialaja. Nie wiedziec czemu ale ten systemowy zegarek 4x2 pokazuje tylko godzine, i lakoniczna informacje ze jest np. slonecznie, 2C. Zegar chcialbym ciut wiekszy, a do informacji pogodowych wiecej parametrow.

I zeby nie zakladac kolejnego tematu. Czy w MIUI Polska v8 istnieje mozliwosc, ze przyciskami glosnosci najpierw sciszam dzwonek i dzwieki muzyki do 0, ale wibracje sa wlaczone, a jak jeszcze raz klikne vol- to dodatkowo wylaczaja sie wibracje? Niestety program Lama nie potrafi wlaczy i wylaczyc  wibracji do trybu cichego i tutaj tez zagwozdka czemu.

Opublikowano

Alarm źle pokazuje na tym widgecie - to bug. Odświeża się poprawnie. Daj wszystkie uprawnienia, kłódkę i dodaj do autostartu.

Z komputera NASA wysłano wiadomość tą.

Opublikowano

Ściągnij i przetestuj z google play apkę Weather M8.Jest podobna do tej z miui,ale o wiele bardziej rozbudowana.Masz 4 widgety do wyboru i bodajże 3 dostawców pogody; accuweather,foreca i weatheronline.Ja ją mam na mi maxie,bo ta fabryczna jest słaba.Polecam Ci.

• 1 miesiąc temu...
  • mrosi zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...