Sanchoo Opublikowano 9 Stycznia 2017 Opublikowano 9 Stycznia 2017 (edytowane) Witam! Posiadam telefon Xiaomi Redmi 3, MIUI 8 7.1.19 (zaktualizowałem przez MiFlash bo myślałem że to w czymś pomoże) Problem jest taki że gdy klikam na ikonkę Wi-Fi to ono w ogóle się nie włącza, tak jakby nie reagowało na dotyk. Jak już wspomniałem miałem taki sam problem na wersji 7 1.3.0 po kilku restartach działało, ale tak że łączyło mnie na 5 minut i rozłączało na jakies 30min i tak całe dnie (wszyscy w domu mają wifi normalnie). Gdy wchodzę w test WiFi (power + volume up) wyskakuje mi test failed i pisze wlan0 interface doesn't support scanning. Edytowane 7 Lutego 2017 przez Sanchoo
Vergiliusz Opublikowano 14 Stycznia 2017 Opublikowano 14 Stycznia 2017 To jest jeden z problemów tego romu bodajże, wgraj nowszą wersję 7.1.12 albo cofnij do ostatniej z grudnia 1
Sanchoo Opublikowano 17 Stycznia 2017 Autor Opublikowano 17 Stycznia 2017 Nie działało wyłączyłem telefon i włączyłem i działa Zobaczymy czy będzie działało bez zarzutów wcześniej rozłączało i łączyło. Póki co dziękuje bardzo @Vergiliusz
Sanchoo Opublikowano 18 Stycznia 2017 Autor Opublikowano 18 Stycznia 2017 (edytowane) No i znowu nie działa Wchodząc w test WiFi poprzez (power + vol up) wyskakuje Test fail wlan0 Interface doesn't support scanning. Wcześniej było wszystko dobrze. Edytowane 18 Stycznia 2017 przez Sanchoo
Rekomendowane odpowiedzi