Deggial Opublikowano 9 Stycznia 2017 Opublikowano 9 Stycznia 2017 Po aktualizacji do 7.1.5 zrobił mi się rosnący dzwonek telefonu. W ustawieniach nie ma gdzie tego wyłączyć albo ślepy jestem, a wydaje mi się, że wcześniej było. Ktoś? Coś?
tasiek Opublikowano 9 Stycznia 2017 Opublikowano 9 Stycznia 2017 Było omówione w temacie aktualizacji.
brodkasz Opublikowano 9 Stycznia 2017 Opublikowano 9 Stycznia 2017 Nic nie było omawiane, była tylko wzmianka kilku userów że tak mają. Przyłączam się do prośby o jeżeli to możliwe jakieś rozwiązanie
Deggial Opublikowano 9 Stycznia 2017 Autor Opublikowano 9 Stycznia 2017 3 godziny temu, tasiek napisał: Było omówione w temacie aktualizacji. No to mistrzuniu pokaż gdzie problem został rozwiązany. mrosi:// Tego nie ma i nikt tego nie widzi. Po co prowokować...?
AmyS Opublikowano 12 Stycznia 2017 Opublikowano 12 Stycznia 2017 Również zgłaszam ten problem w temacie aktualizacji 7.1.5 i oprócz nas nikt nie potwierdził, że inni też tak mają lub podał rozwiązanie.
fanatik Opublikowano 12 Stycznia 2017 Opublikowano 12 Stycznia 2017 Jak dla mnie to fajne udogodnienie, bo bardzo mi brakowało narastającego dzwonka. Teraz jest. Co prawda mogłaby być możliwość wyboru pomiędzy takim a o stałej głośności.
AmyS Opublikowano 13 Stycznia 2017 Opublikowano 13 Stycznia 2017 Zgadzam się z Tobą @fanatik że powinna być opcja do włączenia lub wyłączenia. Niestety w aktualizacji 7.1.12 narastanie dźwięku nadal jest bez możliwości włączenia. Kolega @ZiP w Redmi 3S też to ma narastanie dźwięku. Poprzedniej aktualizacji 7.1.5 nie wgrywał i tego nie miał.
ZiP Opublikowano 13 Stycznia 2017 Opublikowano 13 Stycznia 2017 Potwierdzam, w wersji z grudnia 6.12.29 dzwonek działał jeszcze normalnie. Po dzisiejszej aktualizacji pojawił się wyżej omawiany "problem".
Rekomendowane odpowiedzi