sroqraf Opublikowano 9 Stycznia 2017 Opublikowano 9 Stycznia 2017 Cześć, problem dotyczy m.in. aplikacji OLX, myMail. Obie mają "kłódkę", nie mają żadnych ograniczeń transferu i wszystkie możliwe uprawnienia - synchronizują się dopiero po otwarciu. Przypadłość aplikacji czy coś z telefonem? Problem powtarza się na kolejnych wersjach rozwojowych. System 5.1.1 MIUI8 ver 7.1.5 (rozwojowa)
FromWP Opublikowano 9 Stycznia 2017 Opublikowano 9 Stycznia 2017 1 godzinę temu, sroqraf napisał: Obie mają "kłódkę", nie mają żadnych ograniczeń transferu i wszystkie możliwe uprawnienia - synchronizują się dopiero po otwarciu. Jeszcze muszą być dodane do autostartu i w oszczędzaniu baterii musi być "nie blokuj" zamiast oszczędzanie miui. Można to zrobić tylko dla tych aplikacji w panelu sterowania, bateria, oszczędzanie w aplikacjach, bez ograniczeń i lokalizacja, zezwól.
sroqraf Opublikowano 9 Stycznia 2017 Autor Opublikowano 9 Stycznia 2017 Dzięki - nie zdążyłem wspomnieć, że opcje oszczędzania energii w aplikacjach miałem ustawione jak sugerujesz. Co innego autostart - właśnie ustawiłem jak trzeba - będę monitorował temat. Dziękuję raz jeszcze.
mrosi Opublikowano 13 Stycznia 2017 Opublikowano 13 Stycznia 2017 Problem zgłoszony w temacie został rozwiązany, a wątek zamknięty.
Rekomendowane odpowiedzi