sroqraf Posted January 9, 2017 Share Posted January 9, 2017 Cześć, problem dotyczy m.in. aplikacji OLX, myMail. Obie mają "kłódkę", nie mają żadnych ograniczeń transferu i wszystkie możliwe uprawnienia - synchronizują się dopiero po otwarciu. Przypadłość aplikacji czy coś z telefonem? Problem powtarza się na kolejnych wersjach rozwojowych. System 5.1.1 MIUI8 ver 7.1.5 (rozwojowa) Link to comment Share on other sites More sharing options...
FromWP Posted January 9, 2017 Share Posted January 9, 2017 1 godzinę temu, sroqraf napisał: Obie mają "kłódkę", nie mają żadnych ograniczeń transferu i wszystkie możliwe uprawnienia - synchronizują się dopiero po otwarciu. Jeszcze muszą być dodane do autostartu i w oszczędzaniu baterii musi być "nie blokuj" zamiast oszczędzanie miui. Można to zrobić tylko dla tych aplikacji w panelu sterowania, bateria, oszczędzanie w aplikacjach, bez ograniczeń i lokalizacja, zezwól. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sroqraf Posted January 9, 2017 Author Share Posted January 9, 2017 Dzięki - nie zdążyłem wspomnieć, że opcje oszczędzania energii w aplikacjach miałem ustawione jak sugerujesz. Co innego autostart - właśnie ustawiłem jak trzeba - będę monitorował temat. Dziękuję raz jeszcze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrosi Posted January 13, 2017 Share Posted January 13, 2017 Problem zgłoszony w temacie został rozwiązany, a wątek zamknięty. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts