BartManiak Opublikowano 8 Stycznia 2017 Opublikowano 8 Stycznia 2017 Witam. Mam pewien problem, chciałbym zaktualizować swojego MIUI 8.0.5.0 przez aplikację na wyższą, ale wyskakuje mi brak aktualizacji... Gdzie mój znajomy ma ten sam telefon, a ma nowsze oprogramowanie. Dlaczego? jak mam to zrobić, żeby mi znalazło? z góry dzięki za pomoc
Acid Opublikowano 8 Stycznia 2017 Opublikowano 8 Stycznia 2017 Skąd telefon? Kenzo czy Kate? Wysłane z mojego MI 5
FromWP Opublikowano 8 Stycznia 2017 Opublikowano 8 Stycznia 2017 (edytowane) 31 minut temu, BartManiak napisał: Kate To możesz spróbować ręcznie. Pobierasz cały rom "Full rom pack" Stable stąd: http://en.miui.com/download-301.html#449 Wgrywasz zipa romu do telefonu i uruchamiasz aktualizację z pliku. ostatni stable to 8.1.1, a ty masz 8.0.5 A tak na marginesie to napisałeś posta w dziale Redmi 3/pro a ty masz Redmi Note 3 pro SE, to zupełnie inny telefon i dział. Edytowane 8 Stycznia 2017 przez FromWP
BartManiak Opublikowano 8 Stycznia 2017 Autor Opublikowano 8 Stycznia 2017 Dzięki, ale ja nie mam wersji SE.
FromWP Opublikowano 8 Stycznia 2017 Opublikowano 8 Stycznia 2017 2 minuty temu, BartManiak napisał: Dzięki, ale ja nie mam wersji SE. No to się musisz zdecydować, bo piszesz że masz kate, a kate to właśnie SE.
BartManiak Opublikowano 8 Stycznia 2017 Autor Opublikowano 8 Stycznia 2017 (edytowane) a czym SE się różni od zwykłego pro3? bo to jest kate Edytowane 8 Stycznia 2017 przez BartManiak
FromWP Opublikowano 8 Stycznia 2017 Opublikowano 8 Stycznia 2017 (edytowane) 7 minut temu, BartManiak napisał: a czym SE się różni od zwykłego pro3? bo to jest kate Tym że jest wersją dystrybuowaną przez ABC Data, ma trochę inne wymiary, ma pasmo b20 (800MHz) LTE i ma inne romy. Jak mówisz że kate to na pewno SE. Zwykły Redmi note 3 pro to kenzo. A jeszcze kate czyli SE ma na pudełku napisy po angielsku, kenzo ma po chińsku. Edytowane 8 Stycznia 2017 przez FromWP
BartManiak Opublikowano 8 Stycznia 2017 Autor Opublikowano 8 Stycznia 2017 (edytowane) Czyli lepsza wersja od zwykłego note 3 pro Dzięki ps. A nawet nowszej wersji nie ma MIUI na xiaomi? Wydawało mi się, że są Edytowane 8 Stycznia 2017 przez BartManiak
FromWP Opublikowano 8 Stycznia 2017 Opublikowano 8 Stycznia 2017 11 minut temu, BartManiak napisał: Czyli lepsza wersja od zwykłego note 3 pro Dzięki ps. A nawet nowszej wersji nie ma MIUI na xiaomi? Wydawało mi się, że są Jest nowsza wersja ale z innej linii romów, global dev której opisanym wcześniej sposobem nie wgrasz, bo ty masz rom z linii global stable. Rom Global dev możesz wgrać ale MiFlashem w trybie download i pobierając rom fastboot. Możesz też odblokować bl i wgrać rom xiaomi.eu. Musisz poczytać poradniki i dział twojego telefonu.
BartManiak Opublikowano 8 Stycznia 2017 Autor Opublikowano 8 Stycznia 2017 Dobrze, a powiedz mi czy to się opłaca robić? Jest sens? Czy te oprogramowania nie różnią się aż tyle.
FromWP Opublikowano 8 Stycznia 2017 Opublikowano 8 Stycznia 2017 11 minut temu, BartManiak napisał: Dobrze, a powiedz mi czy to się opłaca robić? Jest sens? Czy te oprogramowania nie różnią się aż tyle. Poczytaj w dziale dla twojego telefonu i popytaj jego użytkowników. Na pewno jest sens przynajmniej z aktualizować do najnowszej wersji twojego romu, czyli to z linku który wcześnie podałem.
BartManiak Opublikowano 8 Stycznia 2017 Autor Opublikowano 8 Stycznia 2017 Już to zrobiłem, i wszystko super działa. Dzięki!
FromWP Opublikowano 8 Stycznia 2017 Opublikowano 8 Stycznia 2017 4 minuty temu, BartManiak napisał: Już to zrobiłem, i wszystko super działa. Dzięki! To przynajmniej wiesz już że twój telefon to Redmi Note 3 pro SE vel "kate"
Nezumi Opublikowano 8 Stycznia 2017 Opublikowano 8 Stycznia 2017 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi