krissos Posted January 8, 2017 Share Posted January 8, 2017 Czy ktoś się przesiadł z telefonu 5,2" lub mniejszego na 5s plus?? Chciałbym się dowiedzieć jak wrażenia z wielkości telefonu czy bardzo jest duży i jak wygląda obsługa tego telefonu w jednej ręce?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jacyj23 Posted January 8, 2017 Share Posted January 8, 2017 Ja się przesiadałem z GalaxyS5 - jestem zadowolony. To nie jest jakiś olbrzym. Różnica jest w moim przypadku oceniana na +. Bateria trzyma bardzo długo. S5 ładowałem co 24h. Jest funkcja obsługi jedną ręką, ja z tego nie korzystam. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
djs Posted January 9, 2017 Share Posted January 9, 2017 Miałem wcześniej Xperię Z2 (5,2") - po przejściu na 5S Plus za troszkę wyższy telefon mam zdecydowanie większy ekran. Rewelacyjne jest umieszczenie przycisków pod ekranem a nie na nim, przez co cały ekran jest do wykorzystania Jak dla mnie to na razie jeden wielki pozytyw (tylko aparat mógłby być lepszy). 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
maniolo Posted January 10, 2017 Share Posted January 10, 2017 Witam Ja przdsiadlem się z LG g2 na mi5s plus i powiem tak: pierwsze wrażenie wow jaki on wielki ale po kilku godzinnym zapoznaniu się z telefonem mogę stwierdzić że wielkość jest ok. LG po zapoznaniu się z xiaomi wydawał się malutki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts