masterloo Opublikowano 6 Stycznia 2017 Opublikowano 6 Stycznia 2017 W aparacie brak możliwości zmiany lampy błyskowej z automatycznej, podobnie z HDR. Przyciski do zmiany znajdują się w górnej czesci ekranu, po próbie wcisniecia ich jedynie ustawia się w tym miejscu ostrość. Miał ktoś taki problem? Wydaje mi się że taka sytuacja jest od romu 6.12.22. Ustawienia domyślne i instalacja powtorna romu nic nie zmieniaja.
Ari93 Opublikowano 6 Stycznia 2017 Opublikowano 6 Stycznia 2017 Po pierwsze dlaczego widoczny jest pasek stanu? Zobacz w diagnostyce (klikaj w wersja jądra w info o tel w ustawieniach) czy Ci dotyk poprawnie działa na całości ekranu.
JusTQL Opublikowano 6 Stycznia 2017 Opublikowano 6 Stycznia 2017 U mnie działa od zawszeWysłano z Mi5 Pro Ceramic
masterloo Opublikowano 6 Stycznia 2017 Autor Opublikowano 6 Stycznia 2017 @Ari93 Niestety masz rację. To wina dotyku, nie działa około 0,5cm od góry ekranu. Wcześniej działało wszystko wiec musiał sie uszkodzic w trakcie uzywania.Pewnie jedyna opcja to wymiana dotyku ?
galakty Opublikowano 6 Stycznia 2017 Opublikowano 6 Stycznia 2017 4 minuty temu, masterloo napisał: @Ari93 Niestety masz rację. To wina dotyku, nie działa około 0,5cm od góry ekranu. Wcześniej działało wszystko wiec musiał sie uszkodzic w trakcie uzywania.Pewnie jedyna opcja to wymiana dotyku ? Całego ekranu raczej.
masterloo Opublikowano 6 Stycznia 2017 Autor Opublikowano 6 Stycznia 2017 Albo nauczyć się z tym żyć. Choć trochę to utrudnia użytkowanie. Wymiana ekranu to pewnie spore koszty.
Ari93 Opublikowano 10 Stycznia 2017 Opublikowano 10 Stycznia 2017 A dlaczego na gwarancję nie wyślesz po prostu...?
masterloo Opublikowano 14 Stycznia 2017 Autor Opublikowano 14 Stycznia 2017 Dnia 10.01.2017 o 20:17, Ari93 napisał: A dlaczego na gwarancję nie wyślesz po prostu...? Telefon kupiony na miejscu w Chinach przez znajomą. Jedyne co mam to paragon po chińsku. Wydaje mi się, że stało się to w wyniku upadku z niewielkiej wysokości ( max pół metra ). Mimo, że cały czas jest w etui i brak na nim śladów uszkodzeń, prawdopodobnie wewnątrz coś się podziało. Wcześniej działało wszystko poprawnie.
Rekomendowane odpowiedzi