Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• 4 tygodnie później...
Opublikowano
Dnia 5.01.2017 o 18:30, ZduneX25 napisał:

Bez roota nie, poszukaj jakiegoś motywu z rozszerzoną paczką domyślnych ikon.

A jak to zrobić z rootem?

Opublikowano (edytowane)
14 minut temu, ZduneX25 napisał:

/system//media/theme

Mam Miui Polska, telefon ma roota. Otworzyłem eksplorator plików w recovery i w folderze system mam tylko 'usr'. O co chodzi?

Edytowane przez mario97
Opublikowano

No w recovery to tego nie skopiujesz i tak (a masz tam w ogóle zamontowany system, bo domyślnie nie jest?). Menadżer plików na androida byle jaki z rootem weź.

Opublikowano
1 godzinę temu, ZduneX25 napisał:

No w recovery to tego nie skopiujesz i tak (a masz tam w ogóle zamontowany system, bo domyślnie nie jest?). Menadżer plików na androida byle jaki z rootem weź.

Skopiowałem na kartę, wgrałem global i już tego nie widać. Da się to jakoś skopiować na komputer? Bo tylko telefon widział ten folder.

Opublikowano
7 minut temu, wajs napisał:

Gdyby ktoś był tak dobry i wrzucił te ikonki na jakiś serwerek, to też je chętnie przygarnę.

Pobierz jakikolwiek ROM xiaomi.eu, rozpakuj go i  /system//media/them/miui_mod_icons

Opublikowano (edytowane)

@ZduneX25 Niestety dalej d*pa.

....

Ha, dobra, wipy nic nie dawały, trzeba było wejść w motywy i jeszcze raz zastosować domyślne ikony. Chociaż ikona banku dalej się nie zmieniła. Reszta tak. 

Edytowane przez RegimeOfTerror
Opublikowano (edytowane)

Podepnę się pod temat. Podobają mi się ikonki Zwart - Black Icon Pack, które są dostępne w sklepie Play i chciałbym sobie je podmienić zamiast systemowych. Wie ktoś może gdzie są one zlokalizowane w systemie po instalacji?

[Edit] Ogarnąłem już ;)

Edytowane przez rock'n'rolla
  • mrosi zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...