Birkin_Pl Opublikowano 4 Stycznia 2017 Opublikowano 4 Stycznia 2017 Witam. Jestem posiadaczem Mi5 od 12 grudnia 2016r. Dzisiaj po raz pierwszy musiałem zresetować telefon, jedna z aplikacji zawiesiła się. Po włączeniu telefonu prosi mnie o hasło. Nie wiem o jakie hasło może chodzić. Blokadę ekranu miałem ustawioną na odcisk palca oraz na pin. Hasło do konta xiaomi też nie chcę działać. Proszę o pomoc
AdamKli Opublikowano 4 Stycznia 2017 Opublikowano 4 Stycznia 2017 Hasło które podałeś jak wprowadzałeś odcisk palca.
lockerek Opublikowano 4 Stycznia 2017 Opublikowano 4 Stycznia 2017 pewnie chodzi własnie o pin,który podawałes przy odcisku palca
Birkin_Pl Opublikowano 4 Stycznia 2017 Autor Opublikowano 4 Stycznia 2017 (edytowane) Wpisuje ten pin i nic. Mam już blokadę hasła na 2godziny. Zobaczyłem również o ile inne osoby przy połączeniach alarmowych mają opcję zapomniałem hasłą ja takowej nie posiadam Edytowane 4 Stycznia 2017 przez Birkin_Pl
Frauka Opublikowano 4 Stycznia 2017 Opublikowano 4 Stycznia 2017 Nie ustawialam hasła ani odcisku palca więc jedynym pinem o jaki mnie prosi telefon jest pin karty SIM. Jak masz to spróbuj ten. Trzeba sprawdzic każda ewentualność.
Rekomendowane odpowiedzi