Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 godzinę temu, Orjon napisał:

logujesz się na konto Xiaomi i odblokowujesz jeśli masz zgodę. Potem reboot i powinien wstać.

Ok.. Nie przypominam sobie abym robił tam konto - telefon kupiłem z 2 lata temu :) Ale spróbuję..

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam, chciałem dziś zrobić aktualizajcję MIUI do mi4c. Pobrałem najnowsze z tej strony w .zip przesłałem na telefon w opcjach aktualizajcji wybrałem zainstaluj z .zip i się zaczeło.

Telefon zaczął mrygać znakiem M1 i po godzinie nic się nie działo. Zrobiłem kombinację power+volume+ i nic. Proszę o pomoc.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Telefon miał wersje stable miui7 android 5 wolno działał i chciałem mu wgrac miui 9 polska ale nie dało sie  jakaś weryfikacja w recovery . ładował sie długo ale reagował na fastboot i na recovery/

Zainstalowałem jakieś cuda z app storę chińskiego i po wyłączeniu nie reaguje ani na ładowarkę ani nie włącza się ani fastboot ani recovery. N a PC wyskoczył caresuite emergency downoload czy jakoś. Miflash nie widzi go .

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam 

Mam problem z moim xiaomi mi4c po wgraniu miui dokładnie tak się nazywa xiaomi.eu_multi_MI4c_7.12.28_v9-7.0 na mój telefon z androidem lolipop i tu zobaczyłem że jest problem bo ta wersja miui jest na android 7 tel się nie uruchamia i komputer go nie widzi. Proszę  o pomoc co mogę zrobić 

• Nezumi zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...