zybi25 Posted January 4, 2017 Share Posted January 4, 2017 Witam, może ktoś będzie mógł mi pomoc w temacie mam taki problem otóż mam taki problem, kiedy kupiłem telefon zsynchronizowałem sobie zdjęcia, kontakty itp. z chmurą google i wszystko elegancko z automatu się synchronizowało. później chciałem sobie zaktualizować miui i stworzyłem konto xiaomi automatycznie z ich chmurą i teraz ta chmura jest dominująca z nią synchronizuje się wszystko z telefonu, problem w tym, że jest bardzo mała tylko 5 Gb a z google ma 50 gb i jest już zapchana a chciałbym jako domyślnego dostawcę chmury znów mieć google tylko nie wiem jak to zmienić grzebię po tych ustawieniach i nie widzę żadnej opcji aby można to było zmienić chmurę xiaomi na chmurę google. Wchodzę w ustawienia mam grupę konta i jest pierwsze xiaomi a później inne wchodze na inne niby google jest ale nic nie mogę z tym zrobić zawsze muszę zdjęcia wysyłać ręcznie a kiedyś to samo się robiło z automatu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cukru Posted January 5, 2017 Share Posted January 5, 2017 Tytuł wątku jest zbyt krótki, lub niedosadnie opisuje poruszany problem. Popraw proszę tytuł, w przeciwnym wypadku wątek zostanie przeniesiony do kosza. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts