qqrq Opublikowano 3 Stycznia 2017 Opublikowano 3 Stycznia 2017 Witam, Mam telefon Redmi 3S Prime w wersji international. Soft to Global Stable 8.1.1.1 MALMIDI. Bez problemu odblokowałem bootloader, wgrałem TWRP, roota i patch na nagrywanie dźwięku przy robieniu video. Pobrałem że strony soft xiaomi.eu_multi_HM3SHM3X_6.12.29_v8-6.0Robię wipe wszystkiego oprócz international storage i sd. Podczas wgrywania wyskakują błędy: No i nic się nie wgrywa. Muszę przywracać kopię. Gdzie robię błąd? Z góry dziękuję za pomoc. Pozdrawiam.Wysłane z mojego Redmi 3S przy użyciu Tapatalka
Zexon72 Opublikowano 3 Stycznia 2017 Opublikowano 3 Stycznia 2017 Jeśli błąd nie wyświetla się na czerwono wszystko powinno być ok. Zrób reboot i poczekaj kilka/kilkanaście minut - telefon powinien się uruchomić.
qqrq Opublikowano 3 Stycznia 2017 Autor Opublikowano 3 Stycznia 2017 Dzięki odpowiedz. Jak chce zrobić reboot w TWRP to mi piszę że brak softu zainstalowanego. Wysłane z mojego Redmi 3S przy użyciu Tapatalka
FromWP Opublikowano 3 Stycznia 2017 Opublikowano 3 Stycznia 2017 19 minut temu, qqrq napisał: Nic się nie wgrywa. Muszę przywracać kopię. Może dlatego że robisz wipe wszystkiego i chyba nie ta kolejność, najpierw wgrywasz rom, potem root czyli supersu. Wipe tylko przy pierwszej instalacji na chiński rom i tylko po prostu wipe (factory reset) bez wchodzenia w zaawansowane opcje. Tu chyba wipe system zawinił. 2 minuty temu, qqrq napisał: Dzięki odpowiedz. Jak chce zrobić reboot w TWRP to mi piszę że brak softu zainstalowanego. Wysłane z mojego Redmi 3S przy użyciu Tapatalka To wina wipe system, mozesz ponownie wgrać ten sam plik romu i powinno być dobrze.
qqrq Opublikowano 3 Stycznia 2017 Autor Opublikowano 3 Stycznia 2017 Dziękuję bardzo za pomoc. Rzeczywiście za duży wipe robiłem. Już wszystko śmiga na xiaomi.euJeszcze raz dziękuję.Temat do zamknięcia. Pozdrawiam.Wysłane z mojego Redmi 3S przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi