deamian_pl Opublikowano 3 Stycznia 2017 Opublikowano 3 Stycznia 2017 Witam was serdecznie. Szukam rozwiazania, szukam i nie moge odszukac. Sprawa wyglada nastepujaco: Moja druga polowka korzysta z Mi5s, wczoraj go odblokowalem, ale w trakcie unlocka bylem zalogowany na moje konto Xiaomi. Po postawieniu najnowszego romu nie widze opcji zalogowania na inne konto. Przy pierwszym uruchomieniu byla wylacznie opcja podania hasla. Pytanie: jak w telefonie przelogowac sie na inne konto xiaomi? Dzieki za pomoc
0 Acid Opublikowano 3 Stycznia 2017 Opublikowano 3 Stycznia 2017 Ustawienia - Xiaomi i na dole masz wyloguj. Wysłane z mojego MI 5
0 deamian_pl Opublikowano 3 Stycznia 2017 Autor Opublikowano 3 Stycznia 2017 15 minut temu, Acid napisał: Ustawienia - Xiaomi i na dole masz wyloguj. Wysłane z mojego MI 5 o. Nie muszę "odpinać" telefonu od konta na stronce xiaomi itp ? Wystarczy w telefonie kliknac "wyloguj" i podac dane logowania do drugiego konta ? Przy pierwszym uruchomieniu nie moglem zmienic nazwy uzytkownika, obawialem sie ze jestem "uziemiony" i zwiazany z kontem z ktorego odblokowalem bootloader. Pieknie dziekuje za pomoc ! Jak wroce z pracy to sprawdze czy dziala. Jesli wszystko przejdzie gladko, to temat do zamkniecia. Dzieki !
0 mrosi Opublikowano 3 Stycznia 2017 Opublikowano 3 Stycznia 2017 3 godziny temu, deamian_pl napisał: Witam was serdecznie. Szukam rozwiazania, szukam i nie moge odszukac. Sprawa wyglada nastepujaco: Moja druga polowka korzysta z Mi5s, wczoraj go odblokowalem, ale w trakcie unlocka bylem zalogowany na moje konto Xiaomi. Po postawieniu najnowszego romu nie widze opcji zalogowania na inne konto. Przy pierwszym uruchomieniu byla wylacznie opcja podania hasla. Pytanie: jak w telefonie przelogowac sie na inne konto xiaomi? Dzieki za pomoc Usunąć telefon z konta Xiaomi. Zrobić wipe all w TWRP. Przy konfiguratorze utworzyć nowe bądź zalogować na konto żony. Jak to zrobić, znajdziesz na Forum. NIE MA KONIECZNOŚCI ZAKŁADANIA NOWEGO WĄTKU.
0 mrosi Opublikowano 3 Stycznia 2017 Opublikowano 3 Stycznia 2017 Problem zgłoszony w temacie został rozwiązany, a wątek zamknięty.
Pytanie
deamian_pl
Witam was serdecznie.
Szukam rozwiazania, szukam i nie moge odszukac.
Sprawa wyglada nastepujaco:
Moja druga polowka korzysta z Mi5s, wczoraj go odblokowalem, ale w trakcie unlocka bylem zalogowany na moje konto Xiaomi.
Po postawieniu najnowszego romu nie widze opcji zalogowania na inne konto. Przy pierwszym uruchomieniu byla wylacznie opcja podania hasla.
Pytanie: jak w telefonie przelogowac sie na inne konto xiaomi?
Dzieki za pomoc
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi