Skocz do zawartości
  • 0

Przelogowanie na Inne konto xiaomi z poziomu telefonu

Pytanie

Opublikowano

Witam was serdecznie. 

Szukam rozwiazania, szukam i nie moge odszukac. 

Sprawa wyglada nastepujaco:

Moja druga polowka korzysta z Mi5s, wczoraj go odblokowalem, ale w trakcie unlocka bylem zalogowany na moje konto Xiaomi.

Po postawieniu najnowszego romu nie widze opcji zalogowania na inne konto. Przy pierwszym uruchomieniu byla wylacznie opcja podania hasla.

Pytanie: jak w telefonie przelogowac sie na inne konto xiaomi? 

Dzieki za pomoc :-)

4 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
Opublikowano
15 minut temu, Acid napisał:

Ustawienia - Xiaomi i na dole masz wyloguj.

Wysłane z mojego MI 5

o. Nie muszę "odpinać" telefonu od konta na stronce xiaomi itp ? Wystarczy w telefonie kliknac "wyloguj"  i podac dane logowania do drugiego konta ? Przy pierwszym uruchomieniu nie moglem zmienic nazwy uzytkownika, obawialem sie ze jestem "uziemiony" i zwiazany z kontem z ktorego odblokowalem bootloader. 

Pieknie dziekuje za pomoc  !

Jak wroce z pracy to sprawdze czy dziala. Jesli wszystko przejdzie gladko, to temat do zamkniecia. Dzieki ! 

• 0
Opublikowano
3 godziny temu, deamian_pl napisał:

Witam was serdecznie. 

Szukam rozwiazania, szukam i nie moge odszukac. 

Sprawa wyglada nastepujaco:

Moja druga polowka korzysta z Mi5s, wczoraj go odblokowalem, ale w trakcie unlocka bylem zalogowany na moje konto Xiaomi.

Po postawieniu najnowszego romu nie widze opcji zalogowania na inne konto. Przy pierwszym uruchomieniu byla wylacznie opcja podania hasla.

Pytanie: jak w telefonie przelogowac sie na inne konto xiaomi? 

Dzieki za pomoc :-)

Usunąć telefon z konta Xiaomi. Zrobić wipe all w TWRP. Przy konfiguratorze utworzyć nowe bądź zalogować na konto żony. Jak to zrobić, znajdziesz na Forum. NIE MA KONIECZNOŚCI ZAKŁADANIA NOWEGO WĄTKU.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...