tobiasz22 Opublikowano 1 Stycznia 2017 Opublikowano 1 Stycznia 2017 witam, mam MIUI PL 8.1 andek 6 swiftkey mam xposed, roota chcialbym aby SMSy byly wysylane bez polskich znakow, ale zeby polskie znaki byly np. w mailach, jak to zrobic?
Blom Opublikowano 1 Stycznia 2017 Opublikowano 1 Stycznia 2017 skorzystaj z dodatków miui, które są na forum, czy w temacie z aktualizacją.
tobiasz22 Opublikowano 1 Stycznia 2017 Autor Opublikowano 1 Stycznia 2017 (edytowane) 14 minut temu, Blom napisał: skorzystaj z dodatków miui, które są na forum, czy w temacie z aktualizacją. znalazlem cos takiego, niestety ja mam miui stable, a to wspiera tylko romy dev :(( Edytowane 1 Stycznia 2017 przez tobiasz22
Falcon88 Opublikowano 2 Stycznia 2017 Opublikowano 2 Stycznia 2017 Dobrym rozwiązaniem z którego korzystam to program CHOMP SMS i klawiatura od Google. Wedlug mnie najlepiej to wspolpracuje. Jedyny minus to to ze na opasce MiBand2 nie pokazuje sie ikonka SMS-a a "APP" jako powiadomienie z aplikacji zewnetrznej. Ustawienie: Ustwienia Chomp SMS --> SMS --> obcinaj ogonki Polecam
meleager Opublikowano 2 Stycznia 2017 Opublikowano 2 Stycznia 2017 A drugi minus to zmiana klawiatury w przypadku gdy ktoś korzysta akurat z innej.
Blom Opublikowano 2 Stycznia 2017 Opublikowano 2 Stycznia 2017 8 godzin temu, Falcon88 napisał: Dobrym rozwiązaniem z którego korzystam to program CHOMP SMS i klawiatura od Google. Wedlug mnie najlepiej to wspolpracuje. Jedyny minus to to ze na opasce MiBand2 nie pokazuje sie ikonka SMS-a a "APP" jako powiadomienie z aplikacji zewnetrznej. Ustawienie: Ustwienia Chomp SMS --> SMS --> obcinaj ogonki Polecam a co ma klawiatura do braku ogonków? Aplikacja SMS(chomp, textra czy dodatki miui) sama obetnie ogonki w locie. Klawiatura nie ma żadnego znaczenia.
szunaj4 Opublikowano 3 Stycznia 2017 Opublikowano 3 Stycznia 2017 Chomp niestety nie obcina u mnie ogonków mimo włączonej ww funkcji :-/
Falcon88 Opublikowano 3 Stycznia 2017 Opublikowano 3 Stycznia 2017 8 godzin temu, szunaj4 napisał: Chomp niestety nie obcina u mnie ogonków mimo włączonej ww funkcji :-/ No ja sprobowalem przeprowadzic test i napisalem do siebie smsa z CHOMP-a i otrzymalem go bez ogonków. W załączniku screenshot.
szunaj4 Opublikowano 3 Stycznia 2017 Opublikowano 3 Stycznia 2017 (edytowane) Klawiatura Swift Edytowane 3 Stycznia 2017 przez szunaj4
Rekomendowane odpowiedzi