KucharSP Opublikowano 13 Stycznia 2017 Opublikowano 13 Stycznia 2017 2 minuty temu, XiaoRén napisał: 4x czy note 4? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Xiaomi Redmi Note 4X 4G Phablet - GRAY 207802801 Android 6.0 Snapdragon 653 64GB ROM
XiaoRén Opublikowano 13 Stycznia 2017 Opublikowano 13 Stycznia 2017 Hejterzy mtk bedą szczęśliwi.Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
KucharSP Opublikowano 13 Stycznia 2017 Opublikowano 13 Stycznia 2017 jak zwał tak zwał, ale prawda pod względem GPSu jest taka że lepiej działa na Snapie... Dlatego też zmieniam mój RN3 MTK i czekam na RN4X. 1
galakty Opublikowano 13 Stycznia 2017 Opublikowano 13 Stycznia 2017 Niedługo będą pisać, że Exynosy montują do Redmi XD 1
KucharSP Opublikowano 13 Stycznia 2017 Opublikowano 13 Stycznia 2017 57 minut temu, Redmi2 napisał: Przrciez to sciema, plota , takis pogloski byly juz i w listopadzie 2016 ze 27 wychodzi grudnia.... A ta strona nie ma nic wspolnego z xiaomi i miui. Sent from my MI 4LTE using Tapatalk A co ma redmi 4x do redmi note 4? Przeciez to calkiem 2 inne lini redmi i 2 inne telefony. Temat o redmi note 4 na snapie a Ty wklejasz g... z redmi 4x ? Gdzie tu zwiazek? Chyba w gearbest pomieszali nazwy i tyle... Sent from my MI 4LTE using Tapatalk Bzdura!!! Co inny sklep, portal, news to 3 rozne procki snapa ? Sent from my MI 4LTE using Tapatalk Gdzie masz coś na temat Redmi 4x...? Wyraźnie w nazwie widnieje Redmi Note 4x, to tego wszystkie przecieki wskazują na właśnie takie podzespoły... I zachowuj się trochę bo nie zwracasz się do nastolatka, proponuję byś prezentował poziom wyższy. Zresztą Gearbest to nie jakiś tam sobie sklepik by wypisywać bzdury.
tpawel Opublikowano 13 Stycznia 2017 Opublikowano 13 Stycznia 2017 A jakbys chcial wiedziec, kolego to tel wyjdzie najpierw w indiach.Masz jakiś link czy coś?Wysłane z mojego Redmi Pro przy użyciu Tapatalka
KucharSP Opublikowano 13 Stycznia 2017 Opublikowano 13 Stycznia 2017 Nie umiesz czytać ze zrozumiem. Siejesz propagandę na tym forum, w każdym temacie a w szczególności w wątku aktualizacji. Nie zamierzam dalej robić spamu i kontynuować tematu, ponieważ i tak wszystko odbija się od ściany i piszesz od rzeczy. Mimo wszystko miłego wieczoru.
tpawel Opublikowano 13 Stycznia 2017 Opublikowano 13 Stycznia 2017 Ma wyjsc 19 stycznia. Sent from my MI 4LTE using TapatalkO Jezu:) przeczytalem że wyszedł19 to wiem. Ciekawe w ilu wersjach bo abc data twardo twierdzi że będą mieli note 4 na snapie 625...Wysłane z mojego Redmi Pro przy użyciu Tapatalka
tpawel Opublikowano 13 Stycznia 2017 Opublikowano 13 Stycznia 2017 Mogliby zrobić mixa redmi pro i redmi note 4 że snapem. Snap+OLED. Tyle że znając ceny premierowe xiaomi byłoby pewnie koło 250$Wysłane z mojego Redmi Pro przy użyciu Tapatalka
XiaoRén Opublikowano 14 Stycznia 2017 Opublikowano 14 Stycznia 2017 @galakty Haha może Apple?Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
galakty Opublikowano 14 Stycznia 2017 Opublikowano 14 Stycznia 2017 11 godzin temu, tpawel napisał: Mogliby zrobić mixa redmi pro i redmi note 4 że snapem. Snap+OLED. Tyle że znając ceny premierowe xiaomi byłoby pewnie koło 250$ Wysłane z mojego Redmi Pro przy użyciu Tapatalka Redmi Pro na snapie, mmmm. To byłby prawdziwy mini-flagowiec. Softowo i tak będzie odstawał (serio, promują go jako dwukamerowca, a soft nie pozwala na zmianę ręczną focusa i naświetlania? :D). Cena na pewno byłaby wysoka, przez amoled.
Nezumi Opublikowano 14 Stycznia 2017 Opublikowano 14 Stycznia 2017 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi