Senshi Posted July 25, 2017 Share Posted July 25, 2017 Co do szkła to polecam firmę PZOZ z aliexpress. Przeczytałem sporo opinii nt złych wymiarowo szkeł i problemu 2,5d i widziałem z kilkaset zdjęć dotyczących szkieł różnych firm i wg mnie lepszego niż tego od chińczyków nie znajdziecie. Tak to się prezentuje i wg mnie lepiej nie będzie. Minusami szkła jest to, że nie jest przezroczyste (wybieramy wersję dla modelu białe, czarne, złote) i to, że trzeba czekać na nie troszkę dłużej. No i niestety palcuje się gorzej od ekranu ale tego się spodziewałem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kojak Posted July 25, 2017 Share Posted July 25, 2017 Mówisz o tym przedmiocie - LINK ? Zastanawiam się nad jednym, w moim telefonie(Redmi 4 PRO 32 GB) z przodu u góry jest tylko głośnik + kamera i dioda(tak jak tu LINK) a tutaj widzę każde szkło ma jeszcze jedno wycięcie. Ty widzę też masz taką wersję - co tam się znajduje oprócz diody, kamerki i głośnika? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Senshi Posted July 26, 2017 Share Posted July 26, 2017 Tak to szkło które dałem na zdjęciach to dokładnie to. Ja mam redmi 4 pro/prime. To po lewej to jest czujnik światła. Zobacz sobie zdjęcia w google. Na czarnej wersji po prostu chyba nie jest widoczny. Link to comment Share on other sites More sharing options...
adamo64 Posted July 26, 2017 Share Posted July 26, 2017 Ja też w RM PRO mam tylko 3 wycięcia co to jest na zdjęciach powyżej? http://fostertechnologies.pl/pl/p/Xiaomi-Redmi-4-PRO-32GB-Zloty/442 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kojak Posted July 26, 2017 Share Posted July 26, 2017 4 godziny temu, pejta napisał: W tym miejscu jest dioda sygnalizująca (ładowanie, nieodebrana rozmowę, itp.) Dioda sygnalizująca jest po prawej stronie w moim przypadku i jest praktycznie niewidoczna a chodziło mi o lewą stronę. 9 godzin temu, Senshi napisał: Tak to szkło które dałem na zdjęciach to dokładnie to. Ja mam redmi 4 pro/prime. To po lewej to jest czujnik światła. Zobacz sobie zdjęcia w google. Na czarnej wersji po prostu chyba nie jest widoczny. I o to mi chodziło Skusze się i zamówię czarną wersję, zobaczymy jak się będzie trzymać Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robinson Posted August 1, 2017 Share Posted August 1, 2017 (edited) Czy takie etui jest dobrej jakości: https://www.etuo.pl/xiaomi-redmi-4a-etui-na-telefon-ipaky-szary.html Wprawdzie link dotyczy modelu 4A, ale pewnie identyczne jest do innych modeli. Oryginalny Bumper Premium na telefon Jeszcze skuteczniejsza ochrona smartfonu Oryginalny pokrowiec firmy Ipaky to etui klasy premium. Dwuwarstwowa obudowa została wykonana z wytrzymałego i elastycznego TPU oraz poliwęglanowej, twardej ramki. Case dobrze absorbuje energię podczas upadków urządzenia, a także zabezpiecza go przed uszkodzeniami mechanicznymi, jak na przykład zarysowania czy otarcia. Delikatnie dłuższe brzegi pokrowca osłaniają wyświetlacz LCD. Doskonałe dopasowanie bumpera sprawia, że telefon nie wypada z niego, nawet przy dużej sile uderzenia. Trwały pokrowiec z poliwęglanu i TPU Etui Ipaky to wysokiej jakości osłona na smartfon stworzona z myślą o niezawodnym zabezpieczeniu urządzenia i nadaniu mu eleganckiego wyglądu. Case ma stylowe wzornictwo, podkreślające klasę premium. Odpowiednio zaprojektowane wycięcia na komponenty telefonu są dostosowane do konkretnego modelu, więc korzystanie z portu USB lub aparatu nie wymaga ściągania osłony. Produkt jest zapakowany w usztywnione i oryginalne pudełko. Edited August 1, 2017 by Robinson Link to comment Share on other sites More sharing options...
adamo64 Posted August 1, 2017 Share Posted August 1, 2017 To etui ipaki wyciera się bardzo szybko i nieładnie wygląda po kilku dniach (tygodniach) Nie polecam kup to: http://fostertechnologies.pl/pl/p/Pokrowiec-Etui-IPAKY-Redmi-4-Pro-karbonowy/615 lub to http://fostertechnologies.pl/pl/p/Pokrowiec-MOFI-VINTAGE-XIAOMI-Redmi-4-Pro/563 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Padre Posted August 2, 2017 Share Posted August 2, 2017 Dnia 21.07.2017 o 21:13, adamo64 napisał: Jestem na wakacjach, jak wrócę to wstawię, wg. mnie jest ok Adamo64 jak z tym zdjęciem ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
adamo64 Posted August 2, 2017 Share Posted August 2, 2017 Wakacje są długie,do końca sierpnia Link to comment Share on other sites More sharing options...
Danios512 Posted September 10, 2017 Share Posted September 10, 2017 (edited) Od tygodnia posiadam na swoim Redmi folię 3mk ARC 3D High-Grip na przód i tył. Zaraz po założeniu na przodzie było bardzo dużo bąbelków a na tyle smugi kleju, już myślałem że nic z tego nie będzie. Jednak po kilku dniach wszystkie bąbelki zniknęły a na tyle klej się wyrównał i nie ma już tych smug. Nakleja się ją dość łatwo ale trzeba się trochę przyłożyć żeby było ładnie bo tej folii nie da się ponownie nałożyć czy usunąć paproszki. Mi został pod folią tylko jeden pyłek. Folia trzyma się całkiem dobrze, palcuje się strasznie, poprawia trochę chwyt i zabezpiecza największy obszar z wszystkich innych folii/szkieł. Jest trochę gumowa w dotyku. Ogólnie polecam. Edited September 10, 2017 by Danios512 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ozborn Posted October 14, 2017 Share Posted October 14, 2017 Witam czy jest pasujące etui od love mei pod redmi note 4 ? Wymiary 151 x 76 x 8.45mm Link to comment Share on other sites More sharing options...
MIUIuser Posted October 29, 2017 Share Posted October 29, 2017 Witam, nie chcę reklamować, a jedynie polecić etui Msvii link. Kupiłem je (niebieski mat) swojej połówce, w kwietniu i z tego co widzę jest zadowolona. Nic się nie wytarło, telefon siedzi stabilnie. Bardzo dobre wykonanie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piotr86 Posted January 18, 2018 Share Posted January 18, 2018 Witam Potrzebuje jakaś zwykłą folie na tył . Etui i szkła odpadają . Ktoś może coś poleci ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Gokulo Posted February 15, 2018 Share Posted February 15, 2018 Dnia 29.10.2017 o 20:40, MIUIuser napisał: Witam, nie chcę reklamować, a jedynie polecić etui Msvii link. Kupiłem je (niebieski mat) swojej połówce, w kwietniu i z tego co widzę jest zadowolona. Nic się nie wytarło, telefon siedzi stabilnie. Bardzo dobre wykonanie. Kupiłem ostatnio, wygląd rzeczywiście fajny, ale po niecałych 2 tyg użytkowania odłamała się część od przycisku power :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
MIUIuser Posted February 27, 2018 Share Posted February 27, 2018 Dnia 2/15/2018 o 14:20, Gokulo napisał: Kupiłem ostatnio, wygląd rzeczywiście fajny, ale po niecałych 2 tyg użytkowania odłamała się część od przycisku power :/ Teraz widzę że jest jakaś inna wersja tego etui, ja mam starszą wersję, w której nie ma tych drobnych nakładek na przyciski, więc nie ma co odpaść. Tak czy inaczej, dziewczyna gdzieś upuściła telefon i ułamał się kawałek rogu. Etui dalej "działa", ale muszę chyba poszukać czegoś innego (bo Msii już nie ma). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts