ian Opublikowano 28 Grudnia 2016 Opublikowano 28 Grudnia 2016 Witam Swojego R4P odblokowałem i wgrałem miui.eu bez problemu (dzięki Bishop ) i system działa właściwie bez problemów tylko przewijanie kontaktów kuleje. Jeśli robi się to korzystając z listy literek po prawej to da się przewinąć tylko do "L" . Niżej ekran jakby nie reagował na dotyk. Dopiero przy "#" cała lista znów przeskakuje. Dotyk jest raczej ok bo można bez problemu przewijać listę do dowolnej litery przesuwając ją po trochu. Czy spotkał się ktoś z takim zachowaniem kontaktów w MIUI ?
Zexon72 Opublikowano 28 Grudnia 2016 Opublikowano 28 Grudnia 2016 Potwierdzam - mam tak samo, wcześniej nie zwróciłem na to uwagi.
ahr Opublikowano 28 Grudnia 2016 Opublikowano 28 Grudnia 2016 Czasami pomaga przebudowanie indeksu kontaktów, a zawsze pomaga zmiana Łukasza na Lukasza. Niniejszy post powstał przy użyciu Redmi 3.
siesiu Opublikowano 29 Grudnia 2016 Opublikowano 29 Grudnia 2016 Panowie u mnie na R4PRO, soft EU z 22.12 działa przewijanie bez problemu i nie potwierdzam żadnego problemu..
Kojak Opublikowano 1 Stycznia 2017 Opublikowano 1 Stycznia 2017 MIUI 8.2 by xiaomi.eu 6.12.22 Działa bez zarzutu
ian Opublikowano 1 Stycznia 2017 Autor Opublikowano 1 Stycznia 2017 (edytowane) Dnia 28.12.2016 o 23:09, ahr napisał: Czasami pomaga przebudowanie indeksu kontaktów, a zawsze pomaga zmiana Łukasza na Lukasza. Niniejszy post powstał przy użyciu Redmi 3. Sprawdziłem, i jest tak : przebudowanie indeksu (Przebuduj indeks T9) nie pomogło, natomiast zmiana Łukasza na Lukasza pomogła. Co ciekawe np "Świst" nie powoduje już takiego problemu. Pytanie zatem się rodzi : Czy to problem wynikający z samego MIUI , i czy w następnym MIUIPOLSKA uda się go rozwiązać. W końcu Łukasz może się czuć dyskryminowany Edytowane 1 Stycznia 2017 przez ian
Rekomendowane odpowiedzi