Skocz do zawartości
  • 0

Automatyczny tryb samolotowy po schowaniu telefonu do kieszeni

Pytanie

Opublikowano

Chciałbym aby po zgaszeniu ekranu lub jeszcze lepiej po schowaniu telefonu do kieszeni automatycznie włączał się tryb samolotowy.

Czy da się coś takiego łatwo ustawić w MIUI? Wcześniej korzystałem z LBE i tam w panelu sterowania dało się ustawić dowolną akcję przy gaszeniu lub włączaniu ekranu.

W MIUI znalazłem w panelu sterowania zaplanowane zadania ale nie da się tam dodać warunku związanego z ekranem.

3 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
Opublikowano
26 minut temu, prox89 napisał:

Chciałbym aby po zgaszeniu ekranu lub jeszcze lepiej po schowaniu telefonu do kieszeni automatycznie włączał się tryb samolotowy.

Czy da się coś takiego łatwo ustawić w MIUI? Wcześniej korzystałem z LBE i tam w panelu sterowania dało się ustawić dowolną akcję przy gaszeniu lub włączaniu ekranu.

W MIUI znalazłem w panelu sterowania zaplanowane zadania ale nie da się tam dodać warunku związanego z ekranem.

:o

Nie uważasz to za głupie rozwiązanie, przecież w tym czasie nie dojdą do Ciebie sms-y, oraz nikt nie połączy się z Tobą. Więcej zaoszczędzisz na baterii wyłączając go, a efekt będziesz miał ten sam :D

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...