Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Dostałem mi4c od goldiego. Chciałem wgrać inny rom. Po wejściu w tryb fastboot (VOL-  i power )pokazuje się obrazek królika i trwa to możne 30sek po czym telefon się wyłącza. 

Opublikowano
32 minuty temu, darkarhon napisał:

Witam

Dostałem mi4c od goldiego. Chciałem wgrać inny rom. Po wejściu w tryb fastboot (VOL-  i power )pokazuje się obrazek królika i trwa to możne 30sek po czym telefon się wyłącza. 

Tez tak mialem, jak już jestes w fastboot to podepnij telefon i wydaj jakas komende, chociazby fastboot oem device-info powinno juz zostać w fastboot u mnie to dzialalo z kazda sztuka mi4c a mialem ich az 2 :D

Opublikowano

@darkarhon. podlacz tel w fastboot odinstaluj sterowniki w menadżerze urządzeń, odlacz telefon, następnie przejdz w fastboot ponownie podlacz telefon i poczekaj az zainstaluje Ci sterowniki. Jak to nie pomoze to spróbuj tak jak pisal @slimdick. chcociaz ja nigdy nie instalowalem tych mipcsuitow nie lubie ich ;)

Opublikowano (edytowane)

Chciałem podziękować koledze slimdic  za ogromną pomoc w rozwiązaniu mojego problemu.

Bez twojej pomocy bym pewnie siedział do nowego roku;)

Dzięki za twoją wiedzę i czas!

Zeby nie było innym też dziękuje za podpowiedzi:)

Edytowane przez darkarhon
  • Like 1
Opublikowano
9 minut temu, darkarhon napisał:

Chciałem podziękować koledze slimdic  za ogromną pomoc w rozwiązaniu mojego problemu.

Bez twojej pomocy bym pewnie siedział do nowego roku;)

Dzięki za twoją wiedzę i czas!

Zeby nie było innym też dziękuje za podpowiedzi:)

Moze podaj rozwiązanie, moze komos sie kiedys przydac ;)

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
23 minuty temu, darkarhon napisał:

2. Sterowniki które u mnie zadziałały podał slimdick

Czyli kolejna teoria pewnego pana upada, ze MiPCSuite robi balagan w sterach :D

@slimdick you know what i mean ;)

Edytowane przez kamillm
Opublikowano

Program od xiaomi który instaluje podpisane cyfrowo sterowniki, jest na partycji instalacyjnej z oficjalnym ROMem.

Wysłane z mojego Mi-4c

• Like 1
  • Nezumi zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...