keradd Posted December 23, 2016 Share Posted December 23, 2016 witam mam tel.redmi 2 model HM 2LTE-CU 1 GB pamieci ram Android 4.4.4 kit kat wersja oprogramowania miui8 6.9.29 Chodzi mi o to ze nie moge wysylac wiadomosci mms odbierac moge tylko z wysylaniem jest peoblem Przekladalem swoja karte do innego tel. iwsztstko dziala takze kwestia jest po stronie tel.Telefon mam w sieci play czy moze ktos mi pomuc w tej sprawie Link to comment Share on other sites More sharing options...
keradd Posted December 23, 2016 Author Share Posted December 23, 2016 naprawde nie ma nikogo kto moglby mi pomoc Link to comment Share on other sites More sharing options...
FromWP Posted December 23, 2016 Share Posted December 23, 2016 2 godziny temu, keradd napisał: naprawde nie ma nikogo kto moglby mi pomoc Nie pamiętam, ale chyba na tej wersji romu były problemy z galerią i innymi rzeczami. Jak nie możesz wysłać z galerii to najlepiej wgrać nowszy rom. Albo sprawdź w ustawieniach czy dobrze skonfigurowane MMS-y. Link to comment Share on other sites More sharing options...
keradd Posted December 23, 2016 Author Share Posted December 23, 2016 w ustawieniach juz sprawdzalem i mmsy sa dobrze skonfigurowane a ktory rom bys polecil bo ostatnio mialem ruzne problemy po aktualizacjach a na tym romie oprucz tych mmsow wszystko dziala sprawnie takze jak znasz rom godny polecenia to bylo by fajnie Link to comment Share on other sites More sharing options...
FromWP Posted December 23, 2016 Share Posted December 23, 2016 Jakiś ostatni na 4.4.4, nie pamiętam który to był, sam musisz poszukać. Jakbyś miał wersję 2Gb to bym ci polecił ostatnie wydanie na 5.1 czyli 6.12.15, ale nie wiem jak to działa na 1Gb ramu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
keradd Posted December 23, 2016 Author Share Posted December 23, 2016 ok dzieki Link to comment Share on other sites More sharing options...
keradd Posted January 9, 2017 Author Share Posted January 9, 2017 wiyam czy naprawde niema innej mozliwosci aby wysylac mmsy niz wgranie nowego romu Link to comment Share on other sites More sharing options...
keradd Posted January 10, 2017 Author Share Posted January 10, 2017 jaki rom nalezy wgrac zeby mmsy chodzily i wszystko inne tak samo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts