Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Posiadam Miui note 3 i denerwuje mnie nieprawidłowe dobieranie jasności ekranu, do warunków oświetleniowych na zewnątrz. Gdzie znajdę jakiś plik odpowiedzialny za to, aby zmodyfikować jego zawartość i zmienić zachowanie automatycznego dobierania jasności?

Opublikowano
4 godziny temu, Sz4m4nPL napisał:

Witam. Posiadam Miui note 3 i denerwuje mnie nieprawidłowe dobieranie jasności ekranu, do warunków oświetleniowych na zewnątrz. Gdzie znajdę jakiś plik odpowiedzialny za to, aby zmodyfikować jego zawartość i zmienić zachowanie automatycznego dobierania jasności?

Zdecyduj się jaki telefon posiadasz, bo takiego cudka jak "Miui note 3" nie ma. Śmiem twierdzić, że we wszechświecie nawet...

Opublikowano

W Lenovo A850 siedziało to w pliku framework-res.apk. Jak jest w przypadku nowszej wersji androida i miui nie wiem. Możesz spróbować rozgrzebać ten plik i zobaczyć. Można to zrobić przykładowo w jBART.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Będę próbował. W sumie mój angielski jest średni, ale może nie uszkodzę telefonu. Swoją drogą dać osiem stów za telefon, i żeby człowiek musiał sam poprawiać produkt <MASAKRA> Dno i wodorosty.

Opublikowano
50 minut temu, Sz4m4nPL napisał:

Będę próbował. W sumie mój angielski jest średni, ale może nie uszkodzę telefonu. Swoją drogą dać osiem stów za telefon, i żeby człowiek musiał sam poprawiać produkt <MASAKRA> Dno i wodorosty.

Jeśli nie wiesz jaki masz telefon, nie zabieraj się za instalowanie systemu czy ingerencję w system.

Poza tym, nie wykonujesz poleceń administracji. Masz godzinę na poprawienie pierwszego postu - nazwy telefonu.

• 4 tygodnie później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...