Arus082 Opublikowano 20 Grudnia 2016 Opublikowano 20 Grudnia 2016 Chodzi o Xiaomi Redmi Note 3 Pro 3/32 wersja Kate, od goldwaya nowka jeszcze 12m gwarancji. Dziś gdy go pierwszy raz uruchomilem, chciałem zaktualizować z Miui 7 na 8. Na początku wszystko Okej... Potem na środku MI na dole pasek postępu I doszło do końca, I wtedy się zatrzymało I myślałem że coś nie tak I przytrzymalem klawisz zasilania telefonu... Czarny ekran I na środku tylko wyskakuje MI. Nie wiem co robić bo mam komputer z 32 bitowym procesorem i nie daje rady wgrać tego :/ i to mi wszystko utrudnia Pomocy bo jestem w tym zielony. A po namowach kupiłem ten telefon i na razie jestem zawiedziony chociaż to chyba moja wina. Proszę mi nie pisać, że jestem głupi itp tylko jeśli jesteście w stanie to pomóc.
flexeii Opublikowano 21 Grudnia 2016 Opublikowano 21 Grudnia 2016 Instalujesz najnowszego MiFlasha który obsługuje 32bitowy system, a telefon uruchamiasz w EDL i jazda.
Arus082 Opublikowano 21 Grudnia 2016 Autor Opublikowano 21 Grudnia 2016 Mógłbyś mi to trochę bardziej wytłumaczyć? Może poprowadzić? Jestem kompletnym laikiem a chce sprawny telefon do świąt. Będę bardzo wdzięczny.
flexeii Opublikowano 21 Grudnia 2016 Opublikowano 21 Grudnia 2016 Telefon zatrzymuje się na logo Mi i dalej nie rusza? Jeśli tak, to potrzebujesz w takim razie kabelka deep flash aby przejść do EDL. Na forum jest gdzieś poradnik jak go zrobić, ale lepiej będzie jak w sumie odeślesz telefon do Acida do MiCenter.
Arus082 Opublikowano 21 Grudnia 2016 Autor Opublikowano 21 Grudnia 2016 Zatrzymuje sie na MI, mogę go wprowadzić do Fastboota jak i zrobić czarny ekran z migającą czerwoną diodą. Kabelek udało by się chyba zrobić. Mozesz priv?
CzechuXX Opublikowano 21 Grudnia 2016 Opublikowano 21 Grudnia 2016 Ściągnij miflash i obraz systemu dla kate. Jest poradnik na forum. Nie ma z tym większych problemów.
Nezumi Opublikowano 21 Grudnia 2016 Opublikowano 21 Grudnia 2016 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi