Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Posiadam Mi 5 (MIUI 6.12.15) i mam problem z wyświetleniem obrazu smartfona na telewizorze. Mój poprzedni telefon tzn. galaxy s5 bez najmniejszego problemu łączył się z moim telewizorem (philips 42pfh6309/88). Niby widzi telewizor ale nie może się połączyć (łączy się w nieskończoność). Zainstalowałem tą aplikację i dzięki niej mogę wyświetlić pojedyncze zdjęcia ale działa to bardzo wolno, filmów i aplikacji już nie. Czy spotkał się ktoś z podobnym problemem? Szukałem na forum, ale niestety nie znalazłem rozwiązania tego problemu.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Witam,

mam podobny problem. Wersja Mi5 taka sama jak autora wątku, MIUI 8.1.2.0, telewizor to LG 47LM670s. Przy próbie udostępniania pojawia się na ekranie tv symbol świadczący o niemożności wyświetlenia zdjęcia/filmu. 

Jakieś pomysły?

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Ja korzystam z iMediaShare. Każdy telefon, jaki miałem prawidłowo wyświetlał filmy i zdjęcia. Oczywiście urządzenia muszą być w jednej sieci.

Opublikowano

No niestety ta apka też nie łączy się z moim mi5 Niby chce się połączyć a nie może Inne telefony łączą się bezproblemowo !!! Dzięki ale dalej jestem w tyle 

Screenshot_2017-06-23-13-58-13-983_com.android.settings.png

• Nezumi zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...