matdru Opublikowano 15 Grudnia 2016 Opublikowano 15 Grudnia 2016 Witam, Jak w temacie, próbowałem co tylko wpadło mi do głowy, jednak bez skutku. Kłódka włączona, optymalizacja pamięci wyłączona, w zarządzaniu użyciem baterii przez aplikację mam zaznaczoną opcje "nie blokuj". Mimo wszystko i tak uwala mi co kilka minut apke. Głównie podczas przeglądania neta, czasami wystarczy wygaszenie ekranu. Wersja z 2gb ram. MIUI Global 6.12.8 Czy komuś udało się skutecznie rozwiązać ten problem?
tpawel Opublikowano 16 Grudnia 2016 Opublikowano 16 Grudnia 2016 Tak,kupilem telefon z 3GB RAM i nie ubija. Wysłane z mojego Redmi Pro przy użyciu Tapatalka
matdru Opublikowano 16 Grudnia 2016 Autor Opublikowano 16 Grudnia 2016 Serio to kwestia słabego zarządzania pamięcią ram? Eeeeeeeee niesłychane
miklo Opublikowano 23 Grudnia 2016 Opublikowano 23 Grudnia 2016 (edytowane) Na mi4c (2GB) miałem to samo. Dodałem do Autostart + kłódka i działa dobrze. Ale myślę, że sam Autostart załatwi sprawę. Edytowane 23 Grudnia 2016 przez miklo
Rekomendowane odpowiedzi