Pirzu Opublikowano 15 Grudnia 2016 Opublikowano 15 Grudnia 2016 (edytowane) I jest - recenzja xiaomi redmi 4 pro - klik, żeby obejrzeć na YT - link do produktu wspierajacy mój kanał - KLIK, lub taki zwykły - KLIK, Redmi 4 to następca bardzo popularnej 3ki - tamta miała świetną baterie, dobre wykonanie, nienajgorsze parametry ale wstrętny wygląd. A jak wyglada redmi 4 i czy to tylko ewolucja, a może rewolucja? Tego dowiecie się z recenzji na którą zapraszam A nastepnie Mi Mix, Elephone s7, sluchawki, Redmi 4a i moze Air 13 (laptop od xiaomi) i chce tez Meizu pro 6 plus, Nubie z11 itp itd Edytowane 17 Grudnia 2016 przez Pirzu 2
tpawel Opublikowano 16 Grudnia 2016 Opublikowano 16 Grudnia 2016 I zgól ten koper, synu.Śmieszą mnie takie teksty, nie pasuje nie oglądasz i tyle. I bateria trzyma średnio 16 godzin, a nie 8 tak jak powiedziałeś. Poza tym lepiej chyba, żebyś testował na romie od xiaomi.euJednemu trzyma 5,drugiemu 15. Każdy korzysta inaczej.Czego Ci trzyma 16h? SoTu masz tyle?Wysłane z mojego Redmi Pro przy użyciu Tapatalka
skay77 Opublikowano 16 Grudnia 2016 Opublikowano 16 Grudnia 2016 Ja testuje Kernel 2.3Ghz od paru wersji i też na nim dojadę 16h w recovery , a płyta główna dojedzie do 300h (: https://framapic.org/gxQBRAc7DdGH/j9xwHzPiqn0EWysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka
Pirzu Opublikowano 17 Grudnia 2016 Autor Opublikowano 17 Grudnia 2016 4 godziny temu, Matf napisał: I bateria trzyma średnio 16 godzin, a nie 8 tak jak powiedziałeś. Poza tym lepiej chyba, żebyś testował na romie od xiaomi.eu Recenzja jest wideo, więc ją się ogląda, nie tylko słucha, choć i z tym drugim nie do końca dobrze Ci wychodzi. Mówiłem o czasach SoT, nie ile bateria mi trzymała. na recenzji wideo, jak pamietam, jest scena gdzie jest pokazany jaki to rom - to xiaomi.eu.
zibi_k Opublikowano 17 Grudnia 2016 Opublikowano 17 Grudnia 2016 Majster robisz dobrą robotę.Tak trzymajPozdrawiamZ.K.
RegimeOfTerror Opublikowano 17 Grudnia 2016 Opublikowano 17 Grudnia 2016 7 godzin temu, Matf napisał: Ja też mówię o czasach SOT. 16h SOTU. W trybie samolotowym, czy normalnie? Jakieś screeny? 1
Kali M Opublikowano 29 Grudnia 2016 Opublikowano 29 Grudnia 2016 Bateria trzyma super do tych 16h na pewno brakuje, ale to i tak dużo. 10,5h, a jeszcze 25% baterii zostalo
Rekomendowane odpowiedzi