Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć,

Czy jak sparuje opaskę z Androidem, tam sobie wszystko ustawię, również np. ikonki notyfikacji, czy np. skonfiguruje ID Caller (jest już taka opcja po zmianie języka na chiński:) ) to czy potem, parując opaskę z Iphonem (którego chcę już cały czas używać), wszystko będzie poprawnie ustawione i np właśnie ikonki notyfikacji będą zmienione itd?

Będę wdzięczny za informację.

Opublikowano
15 minut temu, szakal88 napisał:

Nie. To tak jakbyś nalał paliwa do BMW i zapytał czy Twój Mercedes na tym paliwie pojedzie :)

Dzięki za info :) A ogólnie jak działa Mi band 2 z iOS?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

A ja powiem taki przykład:
Telefon z androidem i tam Notify & Fit for MiBand PRO, drugie urządzenie to tablet też android i tam MiFit. Synchronizacja działa bez problemu. Czasem przy logowaniu wyzerują się kroki ale tylko na opasce. Powiadomienia są z telefonu. W MiFit wyłączone budziki i aplikacje, jest tylko konfiguracja wyświetlacza i ptaszek przy powiadamianiu o połączeniu.

Opublikowano

Tak, zapomniałem napisać że obydwa urządzenia na tym samym koncie. Choć czy to, że jest to konto Google o tym przesądza? Jak miałem na obu urządzeniach MiFit to czasem długo łączyło i czasem musiałem się logować a czasem pisało powiąż ponownie opaskę. Teraz działa znakomicie.

Opublikowano

Ciekawostka, info o dzwoniącym działa na srajfonie 6 jak się zmieni język systemu na angielski i zostaje po powrocie na pl z najnowszym MiFitem.

• mrosi zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...