Dree Opublikowano 12 Grudnia 2016 Opublikowano 12 Grudnia 2016 Od rana mam problem z połączeniem z Internetem. Na początku myślałam, że to kolejna awaria Orange, ale po jakimś czasie zorientowałam się, że w niektórych aplikacjach Internet jest, a niektóre mają błąd sieci. Systemowa przeglądarka (której używam prawie cały czas) i Firefox nie mają Internetu, za to Opera łączy się bez problemu. Niektóre appki się łączą, inne nie. Żadnych ustawień nie zmieniałam, sprawdziłam uprawnienia i nie widzę, żeby Internet był gdzieś blokowany. Tethering też działa, laptop połączył się jak zwykle. Redmi 3, MIUI xiaomi.eu 7.1 (stabilna) 7.1.3.0
joljol Opublikowano 12 Grudnia 2016 Opublikowano 12 Grudnia 2016 U mnie też takie dziwne rzeczy dzieją się od kilku dni, właśnie wgrywam globala zobaczymy czy się cos poprawi
Dree Opublikowano 13 Grudnia 2016 Autor Opublikowano 13 Grudnia 2016 Zmiana ustawień APN pomogła i teraz wszystko jest w porządku. Zastanawiam się tylko, skąd tak nagle po ponad pół roku korzystania pojawił się problem. Czy to Orange coś zmienił, czy w telefonie coś się samo przestawiło... Tajemnica.
FromWP Opublikowano 13 Grudnia 2016 Opublikowano 13 Grudnia 2016 30 minut temu, Dree napisał: Tajemnica. Orange i wszystko jasne "pomarańczowe". Oni lubią telefony z własnej dystrybucji, są "najlepsze" i nawet VoLTE na niektórych działa.
Rekomendowane odpowiedzi