yarbin Opublikowano 11 Grudnia 2016 Opublikowano 11 Grudnia 2016 Cześć, dziś na moim Redmi 3S w trakcie wykonywania kopii zapasowej poznikały z pulpitów skróty do aplikacji, czy to normalne, da się jakoś temu zapobiec? Soft xiaomi.eu sprzed bodajże 2 tygodni.Wysłane z mojego Redmi 3S przy użyciu Tapatalka
FromWP Opublikowano 11 Grudnia 2016 Opublikowano 11 Grudnia 2016 Kopia zapasowa potrafi czynić cuda, ale ostatnio działała prawie dobrze (tak ze trzy tygodnie temu sprawdzałem, mogło się zmienić).
yarbin Opublikowano 12 Grudnia 2016 Autor Opublikowano 12 Grudnia 2016 A jeszcze pytanie, korzystam z launchera Google Now i wcześniej pod jedną ikoną miałem wszystkie skróty do aplikacji Google maps, Gmail i tak dalej a teraz otwiera się jedynie wyszukiwarka, jak przywrócić ten poprzedni skrót?Wysłane z mojego Redmi 3S przy użyciu Tapatalka
Deggial Opublikowano 12 Grudnia 2016 Opublikowano 12 Grudnia 2016 Ja mam problem odwrotny, u mnie się ikony pojawiają, samoistnie wyskakują z folderów. Czasami jest to irytujące.
Johnnie Ballantines Opublikowano 5 Stycznia 2017 Opublikowano 5 Stycznia 2017 Cześć, witam wszystkich, ja też mam ten problem. Po kopii systemowej znikają mi widżety pulpitu, ikony wyskakują z folderów itp. Najbardziej irytujące jest jednak to, że niektóre aplikacje są resetowane (?). Np. aplikacja mbanku zachowuje się jakby była tuż po instalacji, tzn. nie jest sparowana z bankiem, muszę cały proces przechodzić jeszcze raz. Po wyłączeniu automatycznej kopii problem zniknął... moja wersja: Global 8.1 stabilna, 8.1.1.0 MALMIDI, telefon Redmi 3S
FromWP Opublikowano 5 Stycznia 2017 Opublikowano 5 Stycznia 2017 41 minut temu, Johnnie Ballantines napisał: Cześć, witam wszystkich, ja też mam ten problem. Po kopii systemowej znikają mi widżety pulpitu, ikony wyskakują z folderów itp. Najbardziej irytujące jest jednak to, że niektóre aplikacje są resetowane (?). Np. aplikacja mbanku zachowuje się jakby była tuż po instalacji, tzn. nie jest sparowana z bankiem, muszę cały proces przechodzić jeszcze raz. Po wyłączeniu automatycznej kopii problem zniknął... moja wersja: Global 8.1 stabilna, 8.1.1.0 MALMIDI, telefon Redmi 3S Tak to wina kopii lokalnej, pocieszę was, że na najnowszym global dev 6.12.29 działa już prawie dobrze, przynajmnie u mnie, aplikacje bankowe, tidal, here nie straciły danych. Jeden warunek, nie można przerywać w trakcie wykonywania kopii, a zdarza się że po wygaszeniu ekranu na nic nie reaguje jak jest w trakcie, aż korci żeby przerwać bo wygląda tak jakby się zawiesił.
Rekomendowane odpowiedzi