Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, dziś na moim Redmi 3S w trakcie wykonywania kopii zapasowej poznikały z pulpitów skróty do aplikacji, czy to normalne, da się jakoś temu zapobiec? Soft xiaomi.eu sprzed bodajże 2 tygodni.

Wysłane z mojego Redmi 3S przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

A jeszcze pytanie, korzystam z launchera Google Now i wcześniej pod jedną ikoną miałem wszystkie skróty do aplikacji Google maps, Gmail i tak dalej a teraz otwiera się jedynie wyszukiwarka, jak przywrócić ten poprzedni skrót?

Wysłane z mojego Redmi 3S przy użyciu Tapatalka

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Cześć, witam wszystkich, ja też mam ten problem. Po kopii systemowej znikają mi widżety pulpitu, ikony wyskakują z folderów itp. Najbardziej irytujące jest jednak to, że niektóre aplikacje są resetowane (?). Np. aplikacja mbanku zachowuje się jakby była tuż po instalacji, tzn. nie jest sparowana z bankiem, muszę cały proces przechodzić jeszcze raz. Po wyłączeniu automatycznej kopii problem zniknął...
moja wersja: Global 8.1 stabilna, 8.1.1.0 MALMIDI, telefon Redmi 3S

Opublikowano
41 minut temu, Johnnie Ballantines napisał:

Cześć, witam wszystkich, ja też mam ten problem. Po kopii systemowej znikają mi widżety pulpitu, ikony wyskakują z folderów itp. Najbardziej irytujące jest jednak to, że niektóre aplikacje są resetowane (?). Np. aplikacja mbanku zachowuje się jakby była tuż po instalacji, tzn. nie jest sparowana z bankiem, muszę cały proces przechodzić jeszcze raz. Po wyłączeniu automatycznej kopii problem zniknął...
moja wersja: Global 8.1 stabilna, 8.1.1.0 MALMIDI, telefon Redmi 3S

Tak to wina kopii lokalnej, pocieszę was, że na najnowszym global dev 6.12.29 działa już prawie dobrze, przynajmnie u mnie, aplikacje bankowe, tidal,  here nie straciły danych. Jeden warunek, nie można przerywać w trakcie wykonywania kopii, a zdarza się że po wygaszeniu ekranu na nic nie reaguje jak jest w trakcie, aż korci żeby przerwać bo wygląda tak jakby się zawiesił.

• mrosi zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...