Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

ale jak ja podłaczam telefon do komputera to mi nawet go niepokazuje,a jak można wyjść z aktualizacjii?

Edytowane przez mikirtyu
Opublikowano

Tytuł wątku jest zbyt krótki, lub niedosadnie opisuje poruszany problem. Popraw proszę tytuł, w przeciwnym wypadku wątek zostanie przeniesiony do kosza.

Opublikowano

No to ja Ci proponuję takie rozwiązanie

Wciśnij przycisk power i volume - , czekaj aż telefon przejdzie do fastboot , 

Tu jak przejść z fastboot do edl 

http://forum.xda-developers.com/redmi-note-3/how-to/guide-reboot-to-edl-mode-fastboot-test-t3398718

Potem zainstaluj najnowszy global stable lub dev przez miflash

Tutaj instrukcja

I wspomagaj się jeszcze tym w razie potrzeby

http://en.miui.com/thread-235865-1-1.html

• 8 miesięcy temu...
Opublikowano

Witam, posiadam Xiaomi Redmi Note 3 pro 3/32. Dziś po raz pierwszy od około roku chciałem aktualizować system ( z tego co mi się wydaje ) postępowałem wg instrukcji w aplikacji Miui poradniki czy jakoś tak. Włączyła się aktualizacja wybrałem poprawny plik .zip  ze strony miuipolska odpowiedni pod mój telefon. Aktualizacja od około 3 godzin wygląda tak że jest tło to które pokazuje się podczas włączania telefonu z ikonką Mi, na dole powered by android etc i co jakieś 5 min włącza się aktualizacja - leci do około 40% potem zmienia się w optymalizacje aplikacji które trwa do około 98% następnie pokazuje się " podziel się z miuipolska.com czy jakoś tak pokazuje aktualizacja zakończona i cały proces zaczyna się od nowa. Tło z włączania telefonu na 5min i całe aktualizacje lecą od nowa. Dodatkowo telefon co jakies 30/45 sec cały czas wydaje odgłos "pikania " Z góry dzięki za pomoc :) 

Opublikowano

Poddaję się.. Nagrzebałem, nagrzebałem udało mi się postawić system ale nie działało kilka funkcji ( np włączenie ustawień w telefonie ). Zacząłem cała zabawę od nowa pare godzin walki i jedyne co mam to telefon się nie włącza, zablokował się jakimś cudem bootloader i nie mam bladego pojęcia jak się ruszyć dalej. Orientujecie się może na terenie poznania gdzie można to załatwić ? :/

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Witam, mam problem z telefonem Redmi Note 3 "Pro" dzisiaj wyskoczyła mi propozycja aktualizacji i restartu na nowy system lecz po restarcie ekran ładowania się zawiesił lecz 3 kropki działają płynnie i tak to trwa juz z 2h ktoś coś wie jak to naprawić ?

Próbowałem włączyć i wyłączyć telefon tak po 1h ładowania lecz nie pomogło to w niczym, telefon ładuję sie do teraz.

• mrosi zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...