mikirtyu Opublikowano 10 Grudnia 2016 Opublikowano 10 Grudnia 2016 Włączyłem aktualizacje 4godz temu i cały czas się aktualizuje pomocy co robić??????? telefon:Xiomi redmi note 3 pro
wojtekmarchewka Opublikowano 10 Grudnia 2016 Opublikowano 10 Grudnia 2016 Wyłącz i włącz telefon, gdy to nie pomoże ponownie wgraj aktualizacje za pomocą TWRP
mikirtyu Opublikowano 10 Grudnia 2016 Autor Opublikowano 10 Grudnia 2016 (edytowane) ale jak ja podłaczam telefon do komputera to mi nawet go niepokazuje,a jak można wyjść z aktualizacjii? Edytowane 10 Grudnia 2016 przez mikirtyu
mariusz.ur Opublikowano 10 Grudnia 2016 Opublikowano 10 Grudnia 2016 Przytrzymaj Power aż się nie zrestartuje
mikirtyu Opublikowano 10 Grudnia 2016 Autor Opublikowano 10 Grudnia 2016 po zrestartowaniu odrazu przechodzi do aktualizacji i czynnosc jest kontynułowana
mariusz.ur Opublikowano 10 Grudnia 2016 Opublikowano 10 Grudnia 2016 Masz odblokowany bootloader i wgrane twrp ?
mikirtyu Opublikowano 10 Grudnia 2016 Autor Opublikowano 10 Grudnia 2016 chyba nie jak jak mi nie wyszukuje użądzenie w komputerze
luki! Opublikowano 10 Grudnia 2016 Opublikowano 10 Grudnia 2016 Tytuł wątku jest zbyt krótki, lub niedosadnie opisuje poruszany problem. Popraw proszę tytuł, w przeciwnym wypadku wątek zostanie przeniesiony do kosza.
mariusz.ur Opublikowano 10 Grudnia 2016 Opublikowano 10 Grudnia 2016 No to ja Ci proponuję takie rozwiązanie Wciśnij przycisk power i volume - , czekaj aż telefon przejdzie do fastboot , Tu jak przejść z fastboot do edl http://forum.xda-developers.com/redmi-note-3/how-to/guide-reboot-to-edl-mode-fastboot-test-t3398718 Potem zainstaluj najnowszy global stable lub dev przez miflash Tutaj instrukcja I wspomagaj się jeszcze tym w razie potrzeby http://en.miui.com/thread-235865-1-1.html
Confesjo Opublikowano 2 Września 2017 Opublikowano 2 Września 2017 Witam, posiadam Xiaomi Redmi Note 3 pro 3/32. Dziś po raz pierwszy od około roku chciałem aktualizować system ( z tego co mi się wydaje ) postępowałem wg instrukcji w aplikacji Miui poradniki czy jakoś tak. Włączyła się aktualizacja wybrałem poprawny plik .zip ze strony miuipolska odpowiedni pod mój telefon. Aktualizacja od około 3 godzin wygląda tak że jest tło to które pokazuje się podczas włączania telefonu z ikonką Mi, na dole powered by android etc i co jakieś 5 min włącza się aktualizacja - leci do około 40% potem zmienia się w optymalizacje aplikacji które trwa do około 98% następnie pokazuje się " podziel się z miuipolska.com czy jakoś tak pokazuje aktualizacja zakończona i cały proces zaczyna się od nowa. Tło z włączania telefonu na 5min i całe aktualizacje lecą od nowa. Dodatkowo telefon co jakies 30/45 sec cały czas wydaje odgłos "pikania " Z góry dzięki za pomoc
Confesjo Opublikowano 3 Września 2017 Opublikowano 3 Września 2017 Poddaję się.. Nagrzebałem, nagrzebałem udało mi się postawić system ale nie działało kilka funkcji ( np włączenie ustawień w telefonie ). Zacząłem cała zabawę od nowa pare godzin walki i jedyne co mam to telefon się nie włącza, zablokował się jakimś cudem bootloader i nie mam bladego pojęcia jak się ruszyć dalej. Orientujecie się może na terenie poznania gdzie można to załatwić ? :/
Ciastkorz Opublikowano 26 Września 2017 Opublikowano 26 Września 2017 Witam, mam problem z telefonem Redmi Note 3 "Pro" dzisiaj wyskoczyła mi propozycja aktualizacji i restartu na nowy system lecz po restarcie ekran ładowania się zawiesił lecz 3 kropki działają płynnie i tak to trwa juz z 2h ktoś coś wie jak to naprawić ? Próbowałem włączyć i wyłączyć telefon tak po 1h ładowania lecz nie pomogło to w niczym, telefon ładuję sie do teraz.
Rekomendowane odpowiedzi