Someone Opublikowano 8 Grudnia 2016 Opublikowano 8 Grudnia 2016 Witam! Posiadam RN3 Pro z Xiaomi.eu 7.3 stable. Chciałem wczoraj zainstalować najnowszą wersję miui polska i dzisiaj xiaomi.eu 6.11.17. Na obu występuje identyczny problem. Wszystko instaluje się bez problemów jednak po uruchomieniu nie mogę odblokować telefonu. Dokładnie: wpisuję mój kod do odblokowania, na 2 sekundy pokazuje się pulpit, a później mignięcie i ekran znów zablokowany. Mógłbym zrobić wipe, ale nie chcę czyścić wszystkich aplikacji jakie mam, chyba że istnieje inny sposób by ich nie tracić, a wszystko przeczyścić albo ja nie do końca rozumiem opcji wipe. W tym wypadku proszę o sugestie. Czy ktoś ma jakiś pomysł? Pozdrawiam!
Big00s Opublikowano 8 Grudnia 2016 Opublikowano 8 Grudnia 2016 Jeśli miałeś wzór a po przywróceniu nie da się odblokować telefonu, pobierz tą paczke i wrzuć na telefon: http://d-h.st/aRvWSflashuj i wybierz "Remove Lockscreen Password". Po restarcie powinno być wszystko ok.
Someone Opublikowano 8 Grudnia 2016 Autor Opublikowano 8 Grudnia 2016 A uzyskam podobny efekt jeśli po prostu wyłącze wpisanie wzoru przed aktualizacją? 1
Big00s Opublikowano 9 Grudnia 2016 Opublikowano 9 Grudnia 2016 A uzyskam podobny efekt jeśli po prostu wyłącze wpisanie wzoru przed aktualizacją? Tak. Ja tak robię zawsze. Przed aktualizacją i kopią zapasową.
Someone Opublikowano 9 Grudnia 2016 Autor Opublikowano 9 Grudnia 2016 Niestety nie działa to w moim przypadku. Co prawda to pulpitu się dostaję, ale nie mogę wejść w ustawienia, bo mam błąd, że aplikacja ustawienia przestała działać. Cóż, chyba sobie odpuszczę.
mariusz.ur Opublikowano 9 Grudnia 2016 Opublikowano 9 Grudnia 2016 Zainstaluj xiaomi.eu 6.11.3 , sprawdziłem osobiście , albo na xda piszą że 6.12.8 też nie wyrzuca z ustawień
szamanek Opublikowano 9 Grudnia 2016 Opublikowano 9 Grudnia 2016 A najlepiej Miui Polska 6.12.8, też wszystko pięknie śmiga.
Rekomendowane odpowiedzi