Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!
Chciałem przejść z global dev na xiaomi.eu i pojawia się pytanie czy po tym zabiegu trzeba robić wipe? Jeśli tak to co zrobić, żeby nie stracić danych z globala i przywrócic je na xiaomi.eu?
Pytam, bo robiłem kopię przed ostatnią aktualizacją przez OTA, po czym w trakcie aktualizacji pojawił się jakiś błąd i nie udało mi się przywrócic kopii z TWRP. Przy próbie przywracania, po reboocie samo odrazu zaaktualizowało do najnowszej wersji, przy której poprzednio pojawił się błąd i nie przywróciło starych danych.

Opublikowano

Ok dzięki :) a jeszcze mam pytanie odnośnie aktualizacji przez OTA. Otóż dwie ostatnie aktualizacje nie chcą się zainstalować. Wchodzę do OTA, pobieram aktualizację, klikam aktualizuj i telefon się uruchamia ponownie. W tym miejscu powinno się włączyć ładowanie aktualizacji (tak jak to miało miejsce we wcześniejszych wersjach ), a zamiast tego telefon sam wchodzi do TWRP. Po restarcie telefon uruchamia się normalnie, a po uruchomieniu pojawia się takie o to powiadomienie:"instalacja nieudana, spróbuj pobrać pełny rom". Co się dzieje?  (Aktualnie rom global 6.11.24)

• mrosi zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...