jacyj23 Opublikowano 2 Grudnia 2016 Opublikowano 2 Grudnia 2016 (edytowane) TWRP 3.0.2 miałem zaznaczone wszystko do skopiowania. Przy przywracaniu mam: Nie można przywrócić system - zamontowane tylko do odczytu Co jest ? Coś źle robię, zrobiłem ? Edytowane 2 Grudnia 2016 przez jacyj23
dadi11 Opublikowano 2 Grudnia 2016 Opublikowano 2 Grudnia 2016 Tak, źle zrobiłeś że po pierwszym uruchomieniu twrp nie zezwoliles na modyfikacje systemu. Spróbuj usunąć foldery twrp z pamięci telefonu i karty i wtedy uruchomić twrp. Powinien na wstępie pojawić się pasek który należy przesunąć Sent from Xiaomi Redmi Note 3 Pro
jacyj23 Opublikowano 2 Grudnia 2016 Autor Opublikowano 2 Grudnia 2016 Zmianiłem nazwę katalogu TWRP na TWRP_bak i restart do TWRP, nie pomogło. Znowu usunąłem TWRP (bak został). Z tymi samymi katalogami zainstalowałem TWRP (ADB) jeszcze raz, suwaka brak Jak to załatwić ?
jacyj23 Opublikowano 2 Grudnia 2016 Autor Opublikowano 2 Grudnia 2016 Widzę że nie mogę nic skopiować na kompa z katalogu TWRP. Pomóżcie.
mariusz.ur Opublikowano 2 Grudnia 2016 Opublikowano 2 Grudnia 2016 A nie wystarczy wejść w ustawienia twrp i na dole po prawej przywrócić ustawienia ?
jacyj23 Opublikowano 2 Grudnia 2016 Autor Opublikowano 2 Grudnia 2016 Nie pomaga. Usuwam z poziomu TWRP katalog TWRP i przywust i nic.
jacyj23 Opublikowano 2 Grudnia 2016 Autor Opublikowano 2 Grudnia 2016 (edytowane) nie pomaga Jak w TWRP odhaczę system to przywraca resztę bez system (wszystko inne zaptaszkowane) Może wgram Global i podobno stracę TWRP. Potem wgram TWRP od nowa i może będzie ten suwak z pozwoleniem na modyfikację systemu ? Możecie to potwierdzić ? Edytowane 2 Grudnia 2016 przez jacyj23
mariusz.ur Opublikowano 2 Grudnia 2016 Opublikowano 2 Grudnia 2016 A jak w twrp wejdziesz w zamontuj to masz zaznaczone tylko do odczytu ? Jak tak to odchacz to i sprawdź , a może nie zrobiłeś backupu systemu 1
jacyj23 Opublikowano 2 Grudnia 2016 Autor Opublikowano 2 Grudnia 2016 Miałem to zaznaczone - sprawdzam Dzięki Mariusz. Właśnie przywraca mi kopię zrobioną po zdjęciu ptaszka jak podałeś. Nie wiem skąd miałem takie ustawienia. Jeszcze raz dzięki.
mrosi Opublikowano 3 Grudnia 2016 Opublikowano 3 Grudnia 2016 Problem zgłoszony w temacie został rozwiązany, a wątek zamknięty.
mrosi Opublikowano 17 Lipca 2019 Opublikowano 17 Lipca 2019 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi