jacek666b Opublikowano 1 Grudnia 2016 Opublikowano 1 Grudnia 2016 Witam, Wymieniłem RN3 na mediateku, na RN3 Pro SE (dla karty pamięci). Zgrałem ze starego tel. zdjęcia do folderu na komputer, wrzuciłem kartę do nowego tel. a następnie do folderu w którym zdjęcia zapisują się na karcie SD wrzuciłem zdjęcia. W apce GALERIA xiaomi, nie widzę żadnych zdjęć poza tymi które zassało z chmury-jak to naprawić? Będę bardzo wdzięczny z pomoc.
Snajper Opublikowano 1 Grudnia 2016 Opublikowano 1 Grudnia 2016 (edytowane) 45 minut temu, jacek666b napisał: Witam, Wymieniłem RN3 na mediateku, na RN3 Pro SE (dla karty pamięci). Zgrałem ze starego tel. zdjęcia do folderu na komputer, wrzuciłem kartę do nowego tel. a następnie do folderu w którym zdjęcia zapisują się na karcie SD wrzuciłem zdjęcia. W apce GALERIA xiaomi, nie widzę żadnych zdjęć poza tymi które zassało z chmury-jak to naprawić? Będę bardzo wdzięczny z pomoc. Ustawienia,aplikacje systemowe, galeria- pokaż ukryte foldery (Uprawnienia galeri sprawdź też czy ma na pamięć dodaną) Powinno pomóc Edytowane 1 Grudnia 2016 przez Snajper
jacek666b Opublikowano 1 Grudnia 2016 Autor Opublikowano 1 Grudnia 2016 Ustawienia,aplikacje systemowe, galeria- pokaż ukryte foldery (Uprawnienia galeri sprawdź też czy ma na pamięć dodaną) Powinno pomócNie działa https://cloud.tapatalk.com/s/584073b770127/Screenshot_2016-12-01-20-00-17-039_com.google.android.packageinstaller.png?Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka
mariusz.ur Opublikowano 1 Grudnia 2016 Opublikowano 1 Grudnia 2016 jak otwierasz galerię to u góry masz zdjęcia i albumy , klikasz albumy i to wszystko
jacek666b Opublikowano 1 Grudnia 2016 Autor Opublikowano 1 Grudnia 2016 jak otwierasz galerię to u góry masz zdjęcia i albumy , klikasz albumy i to wszystkoW albumach nie pokazuje się żaden folder z karty. A jak chce się coś dodać to mozna, ale tylko z juz dostepnych zdjęć.. Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka
Snajper Opublikowano 1 Grudnia 2016 Opublikowano 1 Grudnia 2016 (edytowane) U mnie jak nie zaznaczę pokaż ukryte foldery to mi nic oprócz zdjęć z aparatu i zrzut ekranu nie pokazuje.A tak to z pendriva karty sd i dysku zewnętrznego czyta tylko że w albumie się wyświetla Edytowane 1 Grudnia 2016 przez Snajper
mariusz.ur Opublikowano 1 Grudnia 2016 Opublikowano 1 Grudnia 2016 może formatowanie karty pomoże , najlepiej z poziomu telefonu , bo ewidentnie galeria jej nie widzi
jacek666b Opublikowano 1 Grudnia 2016 Autor Opublikowano 1 Grudnia 2016 Hmm sformatować w tel, wyłączyć, wrzucić do czytnika żeby wgrać foto, zapiąć do tel i odpalić?! Żeby było śmieszniej to GALERIA czyta datę modyfikacji pliku a nie jego utworzenia (zrobienia zdjęcia)...
Snajper Opublikowano 1 Grudnia 2016 Opublikowano 1 Grudnia 2016 13 minut temu, jacek666b napisał: Hmm sformatować w tel, wyłączyć, wrzucić do czytnika żeby wgrać foto, zapiąć do tel i odpalić?! Żeby było śmieszniej to GALERIA czyta datę modyfikacji pliku a nie jego utworzenia (zrobienia zdjęcia)... Spróbuj w zainstalowanych aplikacjach (ustawienia)znaleźć galerie i wymuś zatrzymanie.
mseifer Opublikowano 1 Grudnia 2016 Opublikowano 1 Grudnia 2016 A co jeśli ten problem występuje bez włożonej karty?
jacek666b Opublikowano 1 Grudnia 2016 Autor Opublikowano 1 Grudnia 2016 (edytowane) Za 10 min skończę wrzucać foto z powrotem na kartę i dam znać czy trybi. Edit: Nie działa. Karta sformatowana w tel, zrobiłem jedno zdjęcie, wyjąłem kartę. Wgrałem zdjęcia do folderu ze zdjęciem poprzez czytnik kart w kompie. Odpalam tel-widać tylko to jedno zdjęcie-w albumach nie ma nic poza screenshots itp. Edytowane 1 Grudnia 2016 przez jacek666b
mseifer Opublikowano 1 Grudnia 2016 Opublikowano 1 Grudnia 2016 Ja bym obstawiał winę softu... powoli zaczynam żałować że tel kupiłem.
Snajper Opublikowano 1 Grudnia 2016 Opublikowano 1 Grudnia 2016 Mam wersjie 8.0.4.0 stable i działa tylko jak składam np kartę pierwszy raz to wymuszam zatrzymanie galeri
jacek666b Opublikowano 1 Grudnia 2016 Autor Opublikowano 1 Grudnia 2016 Mam wersjie 8.0.4.0 stable i działa tylko jak składam np kartę pierwszy raz to wymuszam zatrzymanie galeriPrzed wsadzeniem karty czy po? Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka
Snajper Opublikowano 2 Grudnia 2016 Opublikowano 2 Grudnia 2016 19 godzin temu, jacek666b napisał: Przed wsadzeniem karty czy po? Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka Po włożeniu karty sd do telefonów.
jacek666b Opublikowano 2 Grudnia 2016 Autor Opublikowano 2 Grudnia 2016 Po włożeniu karty sd do telefonów.Wyjmuje na włączonym kartę, wsuwam:karta uszkodzona. Restart. Karta dziala ale w galerii nic. To samo gdy wysuwam kartę systemowo, później fizycznie. Po włożeniu widnieje jako uszkodzona. Po restarcie gitara. Ale zdjęć w galerii jak nie było tak nie ma. Szkoda że nie da się zrobić jednej pamięci jak np w Asusach... Miui nie wiadomo czemu ma zablokowany ten "feature" Androida 6.Edit:Zassało kilka zdjęć z różnych dat (wtf). We właściwościach pliku jest adres jak na zdjęciu-czy to wskazuje na kartę pamięci? https://cloud.tapatalk.com/s/58419fd475ab2/Screenshot_2016-12-02-17-19-27-357_com.miui.gallery.png?Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka
Snajper Opublikowano 2 Grudnia 2016 Opublikowano 2 Grudnia 2016 To jest problem softu z tym że raz pokazuje że uszkodzona pamięć i trzeba restart robić i galeria wnet będzie aktualizacja do 8.0.5.0 może naprawi 2 godziny temu, jacek666b napisał: Wyjmuje na włączonym kartę, wsuwam:karta uszkodzona. Restart. Karta dziala ale w galerii nic. To samo gdy wysuwam kartę systemowo, później fizycznie. Po włożeniu widnieje jako uszkodzona. Po restarcie gitara. Ale zdjęć w galerii jak nie było tak nie ma. Szkoda że nie da się zrobić jednej pamięci jak np w Asusach... Miui nie wiadomo czemu ma zablokowany ten "feature" Androida 6. Edit: Zassało kilka zdjęć z różnych dat (wtf). We właściwościach pliku jest adres jak na zdjęciu-czy to wskazuje na kartę pamięci? https://cloud.tapatalk.com/s/58419fd475ab2/Screenshot_2016-12-02-17-19-27-357_com.miui.gallery.png? Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi