Elderbary Opublikowano 1 Grudnia 2016 Opublikowano 1 Grudnia 2016 Witajcie, chciałbym Was zaprosić na recenzję telefonu Lenovo Moto G4 1
DKFeniks Opublikowano 1 Grudnia 2016 Opublikowano 1 Grudnia 2016 Telefon jest super, sam miałem Moto G3 czysty Android mega szybka, dobrze wykonana. Motorole to najlepszy wybór spośród znanych firm, lepsze niż średniaki LG lub Samsung. Oczywiście jeśli porównamy ją do Xiaomi to przegra, ponieważ Xiaomi bije innych na łeb swoją ceną, dlatego że nie zarabia na telefonach. Przykładowo gdyby na taki gest poszedł Samsung to Galaxy S7 Edge by kosztował nie 3200 tylko 2000zł
Nezumi Opublikowano 2 Grudnia 2016 Opublikowano 2 Grudnia 2016 Dla mnie Moto G skończyło się na 1 gen'ie, gdy Google oddało Motorole... Każdy kolejny nie wnosił nic znaczącego, a znacząco podwyższali mu cenę... Gen 2 -> LTE, gen 3->snap 410 zamiast 400 i 400mAh większa bateria (chociaż coś, bo w wydajności samego tel 0 różnicy), gen 4-> i tutaj dopiero coś się... ruszyło... z tym, że różnica w cenie między gen 1->2 to ~50zł, między 2->3 0zł, między 3->4.. ~200zł... Co za tym idzie, G4 przestaje być aż tak atrakcyjny... Już pominę fakt jak Lenovo potrafi pięknie zrąbać aktualizację Androida i tel po niej jest nie do użytku, po prostu przycisk do papieru... 16 godzin temu, DKFeniks napisał: Motorole to najlepszy wybór spośród znanych firm, lepsze niż średniaki LG lub Samsung. Po 1 bzdura, po 2 bzdura... Motorole BYŁY najlepszym wyborem, ich już nie ma, teraz masz Lenovo, a ten już jest dość średnim wyborem... 16 godzin temu, DKFeniks napisał: Oczywiście jeśli porównamy ją do Xiaomi to przegra, ponieważ Xiaomi bije innych na łeb swoją ceną, dlatego że nie zarabia na telefonach. Przykładowo gdyby na taki gest poszedł Samsung to Galaxy S7 Edge by kosztował nie 3200 tylko 2000zł Przykład z... eh.. ale niech Ci będzie... 16 godzin temu, DKFeniks napisał: Telefon jest super, sam miałem Moto G3 czysty Android mega szybka, dobrze wykonana. "Mega szybka" no nie ma to jak telefon za ~900zł z 1Gb RAM i 8 Gb pamięci eMMC ze snapem 410... Wiem jak działa gen 1 i 2 na andku 5.1 i wiem, że jest to katastrofa... Lenovo totalnie zabiło tak genialną linię jak "Moto G"...
DKFeniks Opublikowano 2 Grudnia 2016 Opublikowano 2 Grudnia 2016 Akurat Moto G3 kupiłem nową z oficjalnego sklepu Allegro za 599zł 8 miesięcy temu. Android 6.0 w połączeniu z 1GB RAM dawał radę, nigdy mi nie wywaliło aplikacji. Oczywiście pamięć 8GB to porażka, ale sam telefon był spoko. I nie ma znaczenia czy miał Snapa 410 bo Real Racing 3 działał znakomicie.
Nezumi Opublikowano 2 Grudnia 2016 Opublikowano 2 Grudnia 2016 43 minuty temu, DKFeniks napisał: Akurat Moto G3 kupiłem nową z oficjalnego sklepu Allegro za 599zł 8 miesięcy temu. Android 6.0 w połączeniu z 1GB RAM dawał radę, nigdy mi nie wywaliło aplikacji. Oczywiście pamięć 8GB to porażka, ale sam telefon był spoko. I nie ma znaczenia czy miał Snapa 410 bo Real Racing 3 działał znakomicie. Jeżeli dla Ciebie takie dropy klatek: są "znakomitym działaniem" to ja nie mam pytań... "Nigdy mi nie wywaliło aplikacji" tia... bo odpalenie 1 aplikacji byłoby czymś strasznym dla 1Gb... odpal z 2 apki, bardziej wymagające, a zobaczysz o czym pisze...
DKFeniks Opublikowano 2 Grudnia 2016 Opublikowano 2 Grudnia 2016 Niezła propaganda, fakt Moto G3 ma takie same bebechy go Galaxy J5, ale Motorola o niebo lepiej działa. Wiem bo mam obydwa modele. J5 to jakaś porażka. I nie sugeruj się tego typu filmikami, bo takie nagrania gubią fps, na żywo gra działa płynnie.
Nezumi Opublikowano 2 Grudnia 2016 Opublikowano 2 Grudnia 2016 @DKFeniks Serio? Propaganda? Nagranie z gry jest... propagandą? Nie skomentuje... Nagranie gubi fps? Co jeszcze wykombinujesz? Filmy na YT w standardzie mają 28/30FPS, jeżeli coś na filmie tnie, to znaczy, że ma tych FPS znacznie mniej i tutaj nie ma ŻADN EJ propagandy... To co podesłałeś działa sporo gorzej niż na J5... więcej jak 13-15FPS tutaj nie ma i to jest według Ciebie płynne działanie? Moje oczy krwawią... filmy w 24klatkach są płynniejsze... Jeżeli nazywasz J5 porażką, to nie wiem jak określić G3...
mrosi Opublikowano 8 Sierpnia 2018 Opublikowano 8 Sierpnia 2018 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi