Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wersja MIUI:

Jakim użytkownikiem jesteś? -- używam MIUI od pewnego czasu

Opis znalezionego błędu

Tak jak w temacie. Otwieram zdjęcie w galerii, lub QuickPic. Wybieram wyślij do a następnie wskazuję aplikacje Handcent SMS nic się nie dzieje. Jeśli zrobie to samo i wybiorę aplikację MIUI SMS nie ma problemu. Mogę też wysłać na bluetooth czy taptalk. Nie działa tylko inna aplikacja sms.

Handcent SMS ma status "zaufana" w uprawnieniach.

Opublikowano
Może ustaw apkę jako domyślną do smsów?

Jest ustawiona jako domyślna. Myślę, że gdyby o to chodziło to otwierało by się MIUI SMS a tu się nic nie otwiera.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Znalazłeś może rozwiązanie ? Ja ten problem miałem już na Galaxy s 2, jakiś czas to działało, później już nie. Ja znów mam taki problem:

Od kilku dni używam telefonu mi3, wcześniej Samsung Galaxy II na którym był ROM Miui.

Pierwszy problem, handcent ustawiony jako domyślna aplikacja, w systemowej wyłączone wszystkiego powiadomienia, a i tak na nią dostaję sms-y. Drugi problem: jak chcę wysłać mms, podczas zmiany rozmiaru zdjęcia FC. Wcześniej nie miałem w/w problemów

Wysłane z mojego MI 3W przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Wyłączenie powiadomień to nie wszystko. W zaawansowanych jest dodatkowa opcja do przełączenia.

Hm.. Teraz widzę ze nie ma już tej opcji w 4.4 ;-)

Wysłane z MI3

Opublikowano

W zaawansowanych też wszystko wyłączone.

A co to za opcja była?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Rzeczywiście,u mnie też nie chce zdjęcia wysyłać z użyciem handcent.

Ja bym nie korzystał z handcent, tylko nie wiem jak zrobić, żeby miui SMS odciął polskie ogonki.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...