PokaBobra Posted November 29, 2016 Posted November 29, 2016 Jest dział z chinolami a nie może być polskiego działu? Potrzebuje Redmi 3 pro lub coś w ten deseń i żebym nie musiał czekać miesiąc, najlepiej 2-7 dni i jestem za to skłonny zapłacić tą stówkę drożej niż prosto od chinola. Znajdę coś takiego? I może ktoś poleci jakieś względnie pewnego resellera.
tpawel Posted November 29, 2016 Posted November 29, 2016 Technos, Foster. Z Chin też kurierem w parę dni przyjdzie. Mój rekord to 3 dni. DHLWysłane z mojego Redmi Pro przy użyciu Tapatalka 1
PokaBobra Posted November 30, 2016 Author Posted November 30, 2016 Bez jajeców. Gdzie to niby z chin można zakupić żeby doszło w tydzień? Wszędzie na tych ali itp. jest miesiąc a czytałem że nawet i półtora niektórym idzie. Jeśli będzie do tygodnia to mogę brać i z chin tyle żeby to było faktycznie 7 dni około a nie max 21 a ja mam liczyć na to że dojdzie w 3.
Bucemanek Posted November 30, 2016 Posted November 30, 2016 IMO. Myślę że to loteria , ja swoim cieszę się już drugi dzień, szedł dhlem 3 dni. W piątek wysłany, w pon odebrany. Jednakże miałem jeden problem, majfriend wygenerować se numer przesyłki i tak se wisiał od 14 (kupiłem 11.11) po pytaniu czy wysłał, odpowiedział że się długo aktualizuje... Mówię ok. Po dwóch dniach poprosiłem żeby dał mi jakiś dowód że wysłał, bo zaczynam się denerwować, po czym wysłał paczkę. Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka
marcin19883 Posted November 30, 2016 Posted November 30, 2016 Nie kupuj z ali, tylko z normalnych sklepów typu gearbest. Tam kurierem w kilka dni dojdzieWysłane z mojego 2014811 przy użyciu Tapatalka
Drakoon34 Posted November 30, 2016 Posted November 30, 2016 Bez jajeców. Gdzie to niby z chin można zakupić żeby doszło w tydzień? Wszędzie na tych ali itp. jest miesiąc a czytałem że nawet i półtora niektórym idzie. Jeśli będzie do tygodnia to mogę brać i z chin tyle żeby to było faktycznie 7 dni około a nie max 21 a ja mam liczyć na to że dojdzie w 3.To nie czytaj tyle, tylko zaufaj ludziom, którzy zamawiają tak już nie pierwszy raz. Wysłane sową pocztową z Xiaomi Redmi Note 3 Pro 1
tpawel Posted November 30, 2016 Posted November 30, 2016 Bez jajeców. Gdzie to niby z chin można zakupić żeby doszło w tydzień? Wszędzie na tych ali itp. jest miesiąc a czytałem że nawet i półtora niektórym idzie. Jeśli będzie do tygodnia to mogę brać i z chin tyle żeby to było faktycznie 7 dni około a nie max 21 a ja mam liczyć na to że dojdzie w 3.Kupiłem już kilkanaście telefonów na Ali, raz dostawa trwała 2,5 tygodnia ale tylko dlatego że na VAT wpadł i dosylalem dokumenty. Przeważnie ok/ponizej 2tygodniWysłane z mojego Redmi Pro przy użyciu Tapatalka 1
PokaBobra Posted November 30, 2016 Author Posted November 30, 2016 (edited) na ibuygou redmi 3 pro out of stock. A generalnie czym się różni redmi 3 pro od redmi 3s? :> Chciałbym 5 cali 3gb/32gb taki fonik, patrzyłem na redmi 3 pro ale widze że redmi 3s jest identyczny i chyba tańszy? Albo Redmi 4 3gb/32gb też wygląda identycznie. Czymś szczególnym się one różnią? Którego najlepiej brać? Z aktualizacjami jest ok, można wgrywać globala? Edited November 30, 2016 by PokaBobra
tpawel Posted November 30, 2016 Posted November 30, 2016 Nie jest identyczny, procki są inneWysłane z mojego Redmi Pro przy użyciu Tapatalka
PokaBobra Posted November 30, 2016 Author Posted November 30, 2016 (edited) No dobra czyli ten redmi 4 jest najlepszy z tych powyższych jak rozumiem, on jeszcze nie wyszedł czy jak to jest? edit: redmi 4 nie ma globala, nie wiadomo kiedy będzie także trochę lipa. Edited November 30, 2016 by PokaBobra
Recommended Posts