Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Dzisiaj zainstalowałem aplikację Google Camera z tego linku

Ku mojemu zdziwieniu okazało się, że bez wgrywania żadnej innej wersji MIUI jest dostępne nagrywanie w 4K. Niestety są już kiepskie warunki żeby coś kręcić sensownego ale w info o pliku jest wyraźnie rozdzielczość 3840x2160

Opublikowano

Po kliknięciu w link: " Sorry! This content is not available in your country yet. We're working to bring the content you love to more countries as quickly as possible. Please check back again soon. " Ściągnąłem z apk mirror wersje 3.2.045 ale po przy próbie włączenia kamery wywala błąd połączenia z aparatem.

Opublikowano

Ja wchodziłem z poziomu PC i było wszystko po angielsku ale pozwalało mi puścić instalację zdalną na Redmi note 3 pro se. Podobnie jest teraz jak wychodzę z poziomu Tapatalka.

Tapnięte z RN3 PRO KATE

Opublikowano

1 godzinę temu, jarek87 napisał:

Po kliknięciu w link: " Sorry! This content is not available in your country yet. We're working to bring the content you love to more countries as quickly as possible. Please check back again soon. " Ściągnąłem z apk mirror wersje 3.2.045 ale po przy próbie włączenia kamery wywala błąd połączenia z aparatem.

U mnie również to samo

Opublikowano

A wchodziliście z poziomu PC? Bo mnie na telefonie też tak wywala, ale na PC byłem na stronie Google.com i zdalnie puściłem instalacje na telefon.

Tapnięte z RN3 PRO KATE

Opublikowano (edytowane)

Jest jeszcze open camera w gp nagrywa 4k ale bardzo słaba jakość.

Jak zawsze najlepszym wyjściem jest root i mod(snapdragon camera,en.miui jest mod przez ZIP. itd) 

Edytowane przez Snajper
Opublikowano (edytowane)

Gp oprócz Google camera jest open camera,camera mx(nie mają blokady regionu wiec można pobrać z fona) mają 4k(miałem ale cudów niema) są też płatne jakieś.ogólnie na full hd dobra jakość na stockowej jest ale to jak się uda chyba bo 1 tel był poprostu tragedią:-D

Edytowane przez Snajper
Opublikowano

Tu masz rację bo moja z1 compact jest wyśmienita do kręcenia filmów i zdjęć(4k po modyfikacji) ale u mnie nie najgorzej jest rn3 aparat z przodu do Skype się nadaje bym nawet nie kiedy powiedział że z przodu lepsza niż główny:-D

Opublikowano
Nie ma co ukrywać niby jest 16 mpx. Ale du....py nie urywa. W g4 też miałem 16 ale jakość bez porównania. 

Ale wielkość matrycy zbyt dużo do jakości zdjęcia nie ma ;)

Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Ale wielkość matrycy zbyt dużo do jakości zdjęcia nie ma

Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka

I tu błąd, im większa matryca a mniej Mpix tym więcej światła dotrze i będzie mniej szumów.

Tapnięte z RN3 PRO KATE

Opublikowano (edytowane)

Porostu wystarczy porównać zdjęcie na globalu,miui polska albo z modem snapdragon camera i wyjdzie że aparat nie jest taki zły.

A tu info o aparacie

Screenshot_2016-12-05-18-07-05-966_com.finalwire.aida64.png

Edytowane przez Snajper
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Mam pytanie odnośnie camery.Czy zostawić ją na ustawieniach domyślnych czy w nich grzebać? Da się co nieco poprawić zdjęcia?

• mrosi zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...