Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem z telefonem żony, u mnie występuje układ przełączników w takiej formie jakiej chcę np  ... , ::: i mogę to przełączyć, a żona nie może ma po prostu

cały ciąg układu przełączników. U mnie otwieram to na dwa razy i mam możliwość wymiany miedzy 11 przełącznikami .

Screenshot_2016-11-28-17-08-32-482_com.miui.homegg.jpg

Opublikowano

Niestety to nie to, ale zauważyłem, że np, w telefonie żony MIUI 8.0 ma wersję 8.0.4.0 , a ja mam MIUI 8 Global 6.11.24, ale ta wersja bardziej mi pasuję, żona natomiast niema jeszcze, albo jest w innym miejscu zrzut ekranu, który wykonuje sie trzema palcami, to nie działa i niema w ustawieniach u mnie jest pod Ustawienia/dodatkowe ustawienia/ zrzut ekranu, a na drugi telefonie pusto brak tej zakładki.

Opublikowano (edytowane)

Hmm, oba są na Androidzie 6,0.1 MMB29M mają tą samą wersję. Jak na moim zrobię tą aktualizację z MIUI 8 Global 6.11.24 do 8.0.4.0 to zniknie mi zrzut ekranu i możliwość

edycji układu przełączników ? Wychodzi na o, że żona ma nowszą wersję i gdzie ona teraz ma zrzut ekranu ? :-D

Edytowane przez kernel
Opublikowano (edytowane)

To jest mój, a z telefonu żony nie umiem zrobić zrzutu, albo nie widzę, albo brak tej funkcji.

Screenshot_2016-11-28-20-40-57-365_com.android.settings.png

Edytowane przez kernel
Opublikowano (edytowane)

Wciskasz razem volume - i Power ok 2 sekundy i robi zrzut lub przesuwasz w pasek z przełącznikami

Screenshot_2016-11-28-20-48-55-202_com.android.chrome.png

Możesz też zainstalować że sklepu aplikację aida 64 , będziesz miał informacje co masz

Screenshot_2016-11-28-20-54-56-740_com.finalwire.aida64.png

Edytowane przez mariusz.ur
Opublikowano (edytowane)

Ja mam kenzo i możliwość zrzutów i zero problemów z przełącznikami

A czym się jeszcze różni Kenzo od kate ? bo w takim razie mamy dwa różne telefony.

Wyczytałem, że jeden ma ładowarkę bez przejściówki i możliwość 800 Mhz

Edytowane przez kernel
  • mrosi zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...