KubaaLFC Opublikowano 28 Listopada 2016 Opublikowano 28 Listopada 2016 Witam, mam pewien problem mianowicie logując sie do Snapchata pojawia się komunikat " Och nie! Logowanie tymczasowo nie powiodło się. Spróbuj ponownie później. Jeśli kolejne próby logowania będą kończyć się niepowodzeniem, odwiedź stronęhttps://support.snap.../a/failed-login " Reinstalacja apki nie pomaga, starsza wersja pobrana tez nie pomaga. Dodam, że mam zainstalowany program SuperSu i mysle, ze jednak to on komplikuje zalogowanie. Jednak gdy go normalnie odinstalowalem dalej pojawiał sie ten sam problem. Prosze o pomoc!
Drakoon34 Opublikowano 28 Listopada 2016 Opublikowano 28 Listopada 2016 Snapchat to syf i nie działa na miui. Wysłane sową pocztową z Xiaomi Redmi Note 3 Pro
cukru Opublikowano 28 Listopada 2016 Opublikowano 28 Listopada 2016 Uzupełnij temat i popraw tytuł: Pewnie masz przerobione MIUI z wgranym rootem, przez co Snapchat nie działa. Zapewne będziesz musiał wgrać Globala, co i tak wyjdzie ci na dobre.
KubaaLFC Opublikowano 29 Listopada 2016 Autor Opublikowano 29 Listopada 2016 Mam teraz taki błąd gdy chce flashować telefon. Proszę o pomoc.
cukru Opublikowano 29 Listopada 2016 Opublikowano 29 Listopada 2016 To jaki ty w końcu masz telefon? Wgrywasz soft do Redmi 3S, a piszesz w dziale Redmi 3. Poza tym w nazwie folderu nie może być spacji. I popraw tytuł na taki, który lepiej opisuje twój problem, bo inaczej temat trafi do kosza.
Waxy Opublikowano 29 Listopada 2016 Opublikowano 29 Listopada 2016 Witam, mam pewien problem mianowicie logując sie do Snapchata pojawia się komunikat " Och nie! Logowanie tymczasowo nie powiodło się. Spróbuj ponownie później. Jeśli kolejne próby logowania będą kończyć się niepowodzeniem, odwiedź stronęhttps://support.snap.../a/failed-login " Reinstalacja apki nie pomaga, starsza wersja pobrana tez nie pomaga. Dodam, że mam zainstalowany program SuperSu i mysle, ze jednak to on komplikuje zalogowanie. Jednak gdy go normalnie odinstalowalem dalej pojawiał sie ten sam problem. Prosze o pomoc! U mnie ten problem powodował Xposed. Masz Xposed? Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka 1
Rekomendowane odpowiedzi